AaB 0 – 0 SIF

Lørdagens kamp mod Silkeborg viste med alt tydelighed, at tingene står slemt til i AaB. Før kampen havde Magnus Pehrsson blæst til offensivt spil, men det var alt andet end offensivt eller kønt for den sags skyld.

Der var ikke mange overraskelser i opstillingen, ud over at Chanko brugte meget lang tid i midterforsvaret i løbet af kampen, mens Daniel Christensen igen havde fået genvalg.

Allerede da kampen var få minutter gammel kunne man tydeligt se, at kampen blev alt andet end offensiv for AaB’s vedkommende. Spillerne var bange for at få bolden, brugte enorme mængder tid på at spille den defensivt rundt mellem hinanden og lossede så til sidst bolden ud i intetheden af frygt for at blive ramt af en kontra fra Silkeborgs tandløse midtbane. Problemet var bare, at AaB’s midtbane var endnu værre og formåede ikke at være spilstyrende.

Det blev dog til løse chancer her og der, men faktisk var det Silkeborg der var tættest på. I anden halvleg kom AaB til at sidde lidt mere på spillet, men da holdet ikke har noget der minder om et angreb, så blev chancerne intet til. Jeppe Curth var igen skræmmende nem at lukke ned, mens Ronnie ser ud til at være tilbage med de opgivende attituder der før har præget ham. Men det skal dog siges, at Curth ikke alene skuffer fælt. Anders Due bør tage sig sammen, for han kan på ingen måde være sin indsats bekendt.

Der skal radikale ændringer til i AaB, for at man skal have en bare nogenlunde chance for at spille en fornuftig sæson. Hamrén fik de lange adresseløse afleveringer slået ihjel i AaB, men desværre har Magnus Pehrsson hevet dem ind igen og dét falder ikke i god jord hos AaB’s fans. Hele kampen bød på den slags afleveringer. Af uransagelige årsager havde Lasse Nielsen fået hvervet, at få ført bolden frem. Der har han på ingen måde talentet og det blev til et hav af fejlafleveringer, som nemt blev opfanget af SIF.

Om Lynges valg af en ung svensk træner nogensinde falder i god jord er meget tvivlsomt. Han blev ihvertfald ikke godkendt af langt hovedpart på Aalborg Stadion lørdag aften, hvor fansene igen blev trukket igennem en fornærmende ringe indsats og en taktik helt til rotterne.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>