Brazzer på prøve

Det er en ordentlig kleppert der i dag er landet i Aalborg til prøvetræning i AaB. Han er under vingerene i samme firma som også huser den tidligere AaB spiller Caca.

Fabiano Amaro da Silva beskrives som en stærk angriber, og med de oplysninger vi har kunne finde frem til så lyder han som et godt bud på den slags angriber mange AaB fans sukker efter. Det er dog alt for tidligt at gætte på, men i den nuværende situation så synes alt at være en kærkommen forstærkning.

Fabiano Amaro da Silva er en ordentlig kleppert på næsten 190 cm og med 88 kilo så står han godt fast. Efter sigende en god target player med et godt venstreben. Det farlige venstreben synliggøres af hans mange mål for tidligere klubber. Bl.a. scorede han 23 mål og lavede 5 assists i 38 kampe hos Joinvile EC.

Fabiano Amaro da Silva får frem til 19. august til at overbevise AaB, at han er værd at satse på. Heri to kampe på klubbens reservehold.

Her er agenternes video med Fabiano Amaro da Silva krydret med latinske danserytmer.


Fabiano

Share

6 Responses

 1. Rasmus siger:

  Tag ham! Han er en ny Prica!

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Mikkel Madsen siger:

  Hmmmm… Synes der er nogen der burde arbejde på deres SALGS-video!! I det jeg kunne holde til at se, synes jeg ikke jeg så noget særligt… Håber da han er bedre end det jég så!!

  Men nu kan der jo så ske én af tre ting:

  1: Han skuffer til prøvetræning og får ingen kontrakt.

  2: Han imponerer til prøvetræning men AaB kan ikke finde penge til ham.

  3: Han imponerer til prøvetræning. AaB køber ham og han bliver langtidsskadet som alle de andre AaB-køb!!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Christoffer siger:

   Ja nu så jeg ikke samtlige 19 min., men jeg synes også det er en besynderlig salgsvideo!
   Vi har brug for en stor type á la Marc Nygaard i sine velmagtsdage, der vil kunne “suge boldene til sig” og supplere en fuldstændigt “visnet” Jeppe Curth og de andre småfolk vi har i front.

   Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

   • mike siger:

    Det synes jeg nu også han minder meget godt om, Christoffer. Når jeg taler med Jeppe Curth eller Daniel Holm, så er vi lige høje, mens Fabiano tordner sig over os.

    • Christoffer siger:

     Hehe. Ja det var også det jeg mente – altså at videoen var dårlig, men at han umiddelbart virker som en type vi mangler.
     Der manglede vist et “dog” i den sidste sætning for at understrege det.
     Så nu skal han bare komme sig over flyturen og fortsætte med at score…

     Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>