Due og AaB forhandler

Anders Due gav AaB en uge til at komme med et svar, og nu er forhandlingerne gået i gang. Op til forhandlingerne har midtbanekreatøren ikke lagt skjul på, at AaB er hans førsteprioritet, og at han er glad for at bo i Aalborg. Men med AaB’s økonomiske situation hængende over forhandlingerne bliver det interessant at se, om han skriver ny kontrakt i AaB.

– Selv om jeg gerne vil fortsætte i AaB, så forlænger jeg ikke aftalen for enhver pris, siger Anders Due til Nordjyske.

Share

3 Responses

 1. Aabpatrick siger:

  Due er en dygtig og vigtig spiller for holdet. Men ligesom alle andre, så kan han til tider være helt væk i en kamp. Så jeg synes, at han skal gå gevaldigt ned i løn, før der skal være tale om en forlængelse.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Rasmus siger:

   Du kender måske allerede hans løn, før du kommer med den udtalelse? Hvis svaret er nej, synes jeg ikke, du kan tillade dig at kommentere på hans løn.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

   • mike siger:

    Siden du har så travlt med at irettesætte alt og alle, så kan jeg fortælle dig at han får en høj løn.

    Her er oven i købet et citat fra Tipsbladet.

    13. oktober 2010.

    Den høje løn som kontraktbarriere.
    Noget tyder på, at Anders Due skal tilbage til AaB, og at han i foråret skal hjælpe aalborggenserne fri af nedrykning. Men til sommer udløber hans kontrakt i det nordjyske, og til den tid kan det blive svært at få samme løn, som han sikrede sig, da han skrev kontrakt første gang med AaB tilbage i 2007, hvor han kom fra hollandske Vitesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>