Due kigger efter ny klub

Anders Due er begyndt at kigge sig om efter en ny klub. For halvanden uge siden skulle han have haft besked fra Lynge Jakobsen, om klubben var interesseret i at beholde ham, men han har intet hørt.

Derfor retter Due og hans agent John Sivebæk nu blikket mod andre klubber i Danmark og udlandet for at finde en ny arbejdsplads. Det sker i skuffelse over det som så ofte før langsomme tempo i AaB’s ledelse. Et tempo der altså nu ser ud til at koste klubben en vigtig brik i klubbens overlevelse i den netop afsluttede sæson.

– Der har allerede været en del henvendelser. Endnu har det ikke ført til konkrete tilbud. Men jeg er klar til både at spille videre i Danmark eller prøve lykken i udlandet igen, siger Anders Due til sporten.dk.

Share

20 Responses

 1. Bong siger:

  Det er sgu fair nok. Anders Due er et menneske som alle os andre. Stod jeg og manglede arbejde fra 30. juni, så ville jeg sgu også begynde at kigge mig om efter muligheder. Økonomien er ikke til en forlængelse, medmindre Due vil æde en markant lønnedgang – det har han nok regnet ud og så er det bare om at komme videre. Tak for de gode oplevelser du har givet os. Glemmer aldrig Villareal kampen eller Deportivo kampen :-)

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. morten siger:

  Så irretabel man kan blive over den ledelse.. hvem skal så spille venstre midt??

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tobias Zarp siger:

   Marshall eller Kayke, hvis vi får ham.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Christian SP siger:

    Marshall? Manden kan jo farlig for holdet, på den dårlige måde! Jeg tror ikke vi får Kayke at se på venstre midt, han er alt for .. egocentreret..

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Bong siger:

  “- Jeg kan ikke sige så meget om det lige nu, for vi er igang med nogle sonderinger og forhandlinger, som ikke er afsluttet. Vi snakker stadig med AaB, men der er nogle ting, vi skal have afklaret, og der kan sagtens gå noget tid, før det er på plads. Omvendt kan det også være afklaret om et par dage, siger Anders Dues agent John Sivebæk til tipsbladet.dk.”

  Bid mærke i “Vi snakker stadig med AaB”. Så det er jo ikke fordi der ikke arbejdes på en eller anden løsning.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. mathias siger:

  det er fandme for dårligt af aab!!!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. martin siger:

  hvis vi nu vi skulle miste ham vil jeg have Beckmann eller Lorentzen!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Per siger:

   Håber jeg også. Men det lyder til Lynge og co. satser på deres talenter. Alle klubber har gigantisk underskud, men stadig ruster sig. Hvorfor er det, at AaB er så bange… fatter ikke den klub længere.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Rasmus siger:

  Held og lykke fremover, Duen :)

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. tim fuglsang siger:

  fred være med det.det kan ligeså godt bare være et udspil fra due’s side, for at få lynge til at reagere. men jeg tror også på, at klubben har brug for nyt blod og give de unge chancen. det er også billigere og vi er i bessidelse af nogle af de bedste ungdomspillere i danmark, samt har de næst-bedste reserver. jeg er fortrøstningsfuld omkring truppen, en 16 årige kan være lige så effektiv som en på 29-31 årige, det handler blot om indstilling og kondital. fodbold er simpelt, hvorfor gøre det vanskeligere end det er? vi ville jo under alle omstændigheder havde skulle luftet ud i truppen, hvis vi var end i 1. divsionen alligevel. frisk mod spillere såvel som fans, det skal nok gå!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tommas Jensen siger:

   Ja vi har set talenterne det sidste år Præstere, eller ikke. Lad os nu få den kvalitet vi fortjener

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. johnfrank siger:

  Fatter i ikke hvor ringe Duen er. Det eneste han kan er at sparke gode indlæg. Hvis man sætter en hurtig mand hen foran ham er han helt væk.
  Defensivt er han altid en belastning for holdet.
  Hans sure og fornærmede attitude når det ikke lige kører efter hans næse kan vi også godt undvære. Så flyv du bare sydpå, eller nordpå eller østpå, eller hvor du nu tror der er nogen der vil ha dig. Den løncheck du har fået i AaB får du aldrig igen.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Simon siger:

   vil lige sige der stopper det hvis du syntes han er så ringe så syntes du jo AaB er ringe han er klart en profil der er svær at undvære håber dog at lynge tager et eller to år mere med Due Jeppe og (Tracy) skal have indlæg! han er målfarlig og hans frispark kan man heller ikke komme udenom

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Per siger:

  Er ret sikker på at vi rykker ned næste sæson.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Rasmus siger:

   Hvis Poul Sørensens indstilling er som han udtrykker det, frygter jeg det samme!

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Simon siger:

    vi skal ha’ Due eller en anden løsning ja Lucas er go’ men han mangler det sidste han kan ikke modtage det pres der vil være håber ikke vi skal ligge der igen og Tracy og Curth bli’r meget vigtige

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Martin siger:

  Kommer i den grad til at savne den mand!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Thomas siger:

  Det er selvfølgelig en skam at miste due, men omvendt har han altså også været for svingende til at trække den høje løn han tilsyneladende får. Jeg er da ked af at se ham gå, men jeg ser frem til mere spilletid for Lucas Andersen… han kommer til at blomstre endnu mere i næste sæson, det er helt sikkert! Det kræver bare at han får fuld spilletid så han vender sig til tempoet og ikke bare bliver en indhopper, hvilken han ho har været enormt dygtig til.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Michael siger:

  Kender ikke hans løn, men hvis han er én af de tunge, kan pengene bruges væsentlig bedre på en stor, stærk afslutter. AaB spillede rigtig mange gode kampe i efterårssæsonen, men havde bare ikke nogen, der kunne banke bolden i kassen.

  Hvis det kommer på plads, skal vi nok blive i superligaen…men hvornår er “blive i rækken” et succeskriterie for AaB. Vi skal da gå efter top 4.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. John Sahl siger:

  Med dagens udtalelse fra Due, håber jeg at Lynge sikrer sig at der kommer en aftale på plads hurtigst muligt. Men Lynge venter vel som sædvanligt til allersidste øjeblik.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>