Fansene har talt om lejesvendene

Forleden startede vi en afstemning om de tre lejesvende i AaB; Morten Duncan Rasmussen, Michael Lumb og Kayke. Hvem der fik flest stemmer var ikke overraskende, derimod endte Kayke med meget få stemmer.

Hvilken lejesvend har gjort det bedst? (1.387 fans deltog)

Duncan – 53 %
Lumb – 40 %
Kayke – 7 %

Share

3 Responses

 1. Mads siger:

  Tror egentligt ikke at det er fordi man syntes at Kayke har gjort det dårligt, jeg stemte personligt ikke på ham, fordi jeg synes de to andre viste mere af sig (de spillede så også væsentligt mere).
  Ser ikke Kayke som en fiasko selvom jeg ikke stemte på ham, håber bestemt Lynge får ham signet, da jeg virkeligt tror han kan udrette noget.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • hans møller siger:

   enig med Mads, synes han er en spændende spiller, men stemte heller ikke på ham, da de to havde en større andel i at vi reddede frisag.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Erika siger:

  Er det ikke pc3a5 tide, at du begynder, at forkc3a6le dig selv? Mc3a5ske skllue du kontakte dine veninder og venner igen? Du kunne ringe til en veninde og spc3b8rge om hun vil med i biffen, eller ringe til Nelson Mandela og spc3b8rge om han vil med i fitnesscenter? Du kunne ogsc3a5 glide klit imens du lytter til Michael Bolton bare du er god ved dig selv.Sc3a6t ord pc3a5 vreden, kom ud med det, snak med veninderne om det, skc3a6r i dig selv imens du lytter til Medinas De vilde kaniner .Information fc3a5r jeg dig nok ikke at lc3a6se.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>