Kasper Kusk forlænger til 2013

Det er ikke meget, man har set til Kasper Kusk på klubbens førstehold, hvor han har haft tre optrædener. Det kommer man nok til de næste par sæsoner, da AaB på sin hjemmeside meddeler, at man har forlænget med Kusk frem til sommeren 2013. Den unge midtbanespiller havde kontraktudløb til sommer.

– Som spiller har Kasper fortsat sin udvikling, og det er vores forventning, at vi inden for en overskuelig fremtid vil se ham tættere på vores Superliga-hold, siger Lynge Jakobsen.

Det 19-årige talent virker også optimistisk omkring fremtiden i den klub, hvor hans far, Søren Kusk, havde mere end 150 førsteholdsoptrædener.

– Det er dejligt at have fået kontrakten på plads. Heldigvis har det hårde arbejde båret frugt, og min målsætning er efter sommerferien at komme endnu tættere på holdet, siger Kasper Kusk til AaBsport.dk.

Det forventes desuden, at AaB snart melder ud, om man forlænger med Anders Due, der blev lovet svar fra klubben senest i går.

 

Foto fra AaBsport.dk

Share

4 Responses

 1. Til lykke til Kusk. Jeg er da helt enig i, at det er godt at holde egne talenter i eget hus. Når det er sagt, undrer det mig såre, at man vælger at forlænge denne aftale med en marginalspiller, mens etablerede stjerner som due og Kayke må vente. Bryder mig ikke i signalværdien i dette, medmindre holdningen er, at de etablerede skal væk, og så er marginalspillerne pludselig dem, vi skal trække på i kampen for at overleve i superligaen. For der mangler kvalitet i den nuværende trup. Det gælder både i forsvaret, på midtbanen og i angrebet.
  Kom nu ud af busken, Lynge, og giv os nogle positive meldinger, så vi kan se fremad mod den kommende sæson med håbet i behold i stedet for angstens bæven for en ny nedtur. Og AaB skal være klar fra første fløjt, for med det præsenterede kampprogram, risikerer AaB at ligge med et rundt 0 efter tre runder, og så bliver det op ad bakke igen.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. John Sahl siger:

  Michael, det er nok noget lettere at tale kontrakt med en “marginalspiller”, end en der reelt har bevist sin værdi, men som de gerne vil have til at gå ned i løn.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • John, jeg er helt enig i dit synspunkt. Det er blot signalværdien, jeg ikke kan lide. Man burde vente med at offentliggøre aftalen med Kusk, til man havde “fundet penge” til de øvrige.
   Uden at kende den aktuelle pris på Kayke ser jeg ham som en lodseddel. Han har en strålende juniorkarriere bag sig, men mangler sit egentlige gennembrud som senior. Det kan han meget vel få i AaB-trøjen, hvor han i sommermånederne kan brillere med son overlegne teknik og sparke vigtige mål ind, så vi ikke rykker ned! Kunne i øvrigt godt se tegningen til et fantastisk makkerpar i Kayke og Lucas Andersen i front!

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Rasmus siger:

  Så er Kusk altså ikke bedre – han er klart en af de ringeste, af de såkaldte talenter, der er i dansk fodbold og en forlængelse af hans kontrakt, synes jeg fortæller meget om AaBs ambitioner!

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>