Wæhler vil forhandle

Hvis Lynge i hvert transfervindue bliver en smule mere gråhåret, så er der ikke noget at sige til det. Anders Due har givet Lynge en uge til at melde ud, om han skal blive, Zaza blev tosset, og nu vil Kjetil Wæhler forhandle kontrakt.

– Mit ene barn starter i skole til efteråret, og jeg vil ikke havne i en situation, hvor han skal skifte skole til jul. Jeg vil have forudsigelighed, og jeg ønsker at få afklaret min fremtid nu, siger Wæhler ifølge norske aftenposten.no.

Wæhlers kontrakt løber frem til d. 31/12 i år. Der forhandles i næste uge.

Share

2 Responses

 1. Julie siger:

  Nu er spillerne jo også almindelige mennesker med familie osv., så kan på sin vis godt forstå at Wæhler gerne vil have fremtiden afklaret. Uden at vide hvordan Lynge ville reagere, kunne han dog måske godt have informeret klubben om hans ønske tidligere.
  Håber der bliver forlænget med både Due og Wæhler; begge er stabile spillere, som arbejder hårdt og gør det godt. Due er kommet tilbage fra FCN med fornyet energi og lyst til at spille bold.

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

 2. Michael siger:

  Lyder da rimeligt at starte forhandlinger, når kontrakten udløber til nytår?

  Kan ikke se det som noget aggressivt eller negativt, men helt naturligt. Håber, at de kan blive enige med både Wæhler og Due…selv om Due stadig er alt for svingende.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>