Jeppe Curth forlænger

Jeppe Curth har forlænget sin kontrakt med AaB frem til d. 30. juni 2014. Den karismatiske angriber, der har huseret i klubben i seks år, vil dermed være at se i klubben flere år forud.

– Det er altid et godt udgangspunkt for en forhandling, når begge parter, som i dette tilfælde, udtrykker stor interesse for at fortsætte samarbejdet. Alene Jeppes antal af scoringer fortæller om hans betydning, men også uden for banen har Jeppes optræden stor værdi for AaB. Her er han om nogen en god repræsentant for det, som klubben står for, siger Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Den tidligere topscorer i Superligaen virker ligesom Lynge Jakobsen glad for forlængelsen med AaB og dermed Aalborg, som angriberen med tiden er blevet glad for.

– Både på Energi Nord Arena og uden for stadion er jeg fra første dag blevet taget godt imod. Jeg har det fortrinligt både i AaB som klub og i Aalborg som by, og det betyder utrolig meget for mig. Den fantastiske opbakning gør vi altid vores bedste for at betale tilbage, og jeg synes, vi igen har en spændende trup. Vi har en god stamme på holdet, og samtidig har vi en masse talentfulde spillere, som skal udvikles og vejledes på bedste vis, og det er en rolle, jeg gerne påtager mig og bidrager til, siger Jeppe Curth ligeledes til AaBsport.dk.

Curth har scoret 56 mål i 214 kampe for AaB. I denne sæson har han scoret to mål i de første fire kampe.

Share

4 Responses

 1. John Sahl siger:

  Rigtig dejlig læsning! Godt for AaB!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Simon Henriksen siger:

  dejligt :D

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Michael siger:

  Super Læsning…..Vi elsker dig Jeppe…du er en rigtig AaB´er….Aalborg loves you.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Nicklas Arildsen siger:

  Thumbs up til dig Curth!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>