Kuhn: Lucho knokler

Mens Luis Rodriguez, bedre kendt som Lucho, arbejder sig frem til kampformen på Hornevej, har man kunnet se Patrick Kristensen i startopstillingen for AaB’s Superligahold siden sæsonstarten. Selvom Lucho har fået sine papirer i orden til at repræsentere AaB i Superligaen, så kunne førsteholdsdebuten godt være et stykke ude i fremtiden, hvis man spørger AaB’s assistenttræner, Allan Kuhn.

– Han mangler stadig at kunne gennemføre 90 minutter på højt niveau – det er der problemet ligger. Men nu fik han en kamp mod Viborg i sidste uge, og han fik en kamp mod Horsens. Han knokler alt, hvad han har lært, og jeg er overbevist om, at det nok skal komme, siger han til Nordjyske.

Lucho har senest spillet for svenske Djurgården inden han skiftede til AaB på fri transfer.

Share

1 Response

  1. David Nielsen siger:

    Jeg tror han bliver en dygtig spiller man skal bare tro på han kan

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>