Reserverne spillede uafgjort

Mandag eftermiddag var AaBs reservehold i kamp mod Randers FC’s reserver, og som tilfældet var med kampen i Horsens, spillede også de 3-3.

Reserverne har måttet give afkald på både Jens-Kristian Sørensen og Ronnie Schwartz, som har forladt klubben, men alligevel forsatte de mange mål, som kendetegner reserverne.

Efter fem minutter kom Randers foran på mål af Kasper Lynge. AaB kom dog både tilbage i kampen med et udlignende mål af Lucas Andersen og bragte sig foran 2-1 på mål af Kasper Kusk.

Derefter var det Randers’ tur til at udligne og komme foran. Kasper Lynge scorede sit andet mål, og derefter satte Søren Holdgaard det sidste mål ind for Randers. Et kvarter før tid kunne Jakob Ahlmann bringe balance i regnskabet, da han scorede AaB’s udlignede mål.

– Vi må sige, at præstationen i dag var på det jævne. Nogen gjorde det ok, mens det for andre ikke var godt nok. Lucas Andersen, Jakob Ahlmann og Kasper Kusk kan være mest tilfreds med indsatsen, sagde AaB’s assistenttræner Allan Kuhn efter kampen.

Share

2 Responses

 1. Eddie Kristiansen siger:

  Jeg så kampen. Bor i Randers for tiden (men er ægte nordjyde…), så greb chancen for at se reserverne i aktion. Sjovt faktisk, for man kunne høre alt hvad spillere og trænere råbte til hinanden. Allan Kuhn i særdeleshed. Der var vel ca. 200 til stede på Randers 1. divisions stadion (he he he). SønderJyskEs cheftræner Lars Søndergaard og hans team var også på plads. Ved ikke hvem de var til stede for at lure af??? Kent Nielsen fik en snak med Randers træner Peter Elstrup på tribunen, og det var mon nok om sidte runde af sidste sæson, hmmm…!
  Lucas Andersen scorede en perle af et mål og viste virkelig sit blomstrende talent frem.
  Personligt så jeg frem til at følge Lucho. Tja… Det var altså ikke specielt ophidsende. Til hans forsvar skal lyde, at han i første halvleg blev brugt på højreback pladsen. Lad være med det. Det kom der intet godt ud af. Da han i 2. halvleg kom på sin vante venstreback plads, var der lysglimt af brugbare evner – ja endda lidt sydamerikanske finurligheder. Men formen skal have et los i røveren, før han kan spille superliga, bedømmende på hvad jeg så. Synes han virkede tung og i enkelte situationer opgivende, hvilket fik holdkammeraterne og Kuhn til motiverende at råbe ham igang.
  Nu er jeg ikke fitness træner, men hvis AaBs trænerteam kan få ham i gear, så kan han i hvertfald godt noget med bolden. Så jeg forholder mig optimist, og håber Lucho bare lige skal falde til :)
  Ellers en udemærket kamp med masser af fremtidig potentiale. Ahlman var god. Würtz styrede.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Degner siger:

   Fedt med lidt feedback fra kampen!!! :)
   Ser han ellers ud som om han kan blive bedre end patrick???

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>