Stor tilskuerfremgang i AaB

I foråret, da nedrykningen stod faretruende nær, og vores hold virkeligt havde brug for al den opbakning, de kunne få, trådte AaB markedsføringsmæssigt i karakter og lancerede opturskampagnen. Den truende nedrykning udeblev – bl.a. takket være de point, der blev hentet med tilskuerne som en solid 12. mand.

På hjemmebane er tilskuergennemsnittet for 2011 – altså både forårshalvåret sidste sæson og de kampe, der er spillet i indeværende sæson – 9.191 tilskuere pr. kamp. Det er en fremgang på mere end 50% i forhold til hele 2010, og ikke engang den seneste mesterskabssæson 2007/2008 blev fulgt af så mange.

– Vores tilskuere betyder alt for os. At vi i de foreløbige ti hjemmekampe i 2011 i snit har fået støtte fra 9.191 tilskuere er unikt og selvfølgelig noget, som ikke mindst vores spillere værdsætter højt, siger Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Denne sæsons to hidtidige hjemmebaneopgør mod henholdsvis AGF og FC Midtjylland blev hver fulgt af over 9.000 tilskuere. På lørdag kl. 17 gæster OB Aalborg, og der er således lagt op til endnu et topopgør, idet det er ligaens 3.- og 4.-plads, der tørner sammen. Topopgør plejer at trække tilskuere til, så måske bliver det på lørdag, vi for første gang i denne sæson skal over de magiske 10.000 tilskuere.

– Også lørdag mod OB forventer vi op imod 10.000 tilskuere på Energi Nord Arena, og vi vil appellere til alle om at få købt billet i god tid og ligeledes møde op i god tid inden kickoff, og forhåbentlig kan vi igen honorere den uvurderlige opbakning med et positivt resultat på grønsværen, slutter Lynge Jakobsen.

Har du billet til på lørdag? Og har du tænkt over, hvem du skal lokke med som en ekstra tilskuer, så vi når de magiske 10.000?

Share

1 Response

  1. Rasmus siger:

    Det er altså også SINDSSYGT fedt at være på stadion i tiden – Spillere, fans og alt andet omkring kampene løber op i en højere enhed lige nu – Lad os håbe, at det holder ved! Også i modgang – Selvom der ikke bliver sådan noget ;-)

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>