Tag med til Horsens!

Når AaB i morgen tørner sammen med Kents gamle, gule kendinge fra AC Horsens, er der god sandsynlighed for, at drengene på banen får en ganske pæn opbakning fra, hvad der formodes at blive en solid portion medrejsende supportere. Der er lagt op til en rigtig spændende kamp mellem to hold, der begge kommer med selvtillid og sejr i bagagen. Der er ingen tvivl om, at Horsens vil give alt, hvad de har i sig for at fortsætte det momentum, de har haft indtil nu, men vores drenge har ligeledes fundet melodien igen – og så har de noget, Horsens ikke har, nemlig OS!

Udebaneafsnittet i Horsens er blandt de bedste i ligaen med et fantastisk godt udsyn og en god akustik. Den Gule Fare skal blæses baglæns ud af Casa Arena, når Aalborgs drenge giver den op for AaB. Vejrudsigten for Horsens byder på sol og 20 graders varme. Perfekt fodboldvejr! Det er svært at få øje på undskyldninger, så tag med på denne sæsons foreløbigt største udebanetur. Er du ikke allerede tilmeldt turen gennem Vesttribunen eller AaB Support Club (ASC), kan du nå det endnu.

Vesttribunen har arrangeret togtur, og der er afgang fra Banegården i Aalborg i morgen kl. 13.00. Prisen er sølle 100 kr. tur/retur. For flere oplysninger og nærmere program, tjek her

55 fans har allerede tilmeldt sig turen gennem ASC, men der er åbnet for de resterende pladser i dobbeltdækkerbussen. Mød op bag Nordtribunen på Aalborg Stadion i god tid inden afgangen i morgen lørdag kl. 16.00 og tag fat i en af rejselederne. Du skal være medlem af ASC for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind samtidig. Prisen for denne tur er 125 kr.

Tag din næste i hånden og brug din lørdag fornuftigt – nemlig på lægterne for klubben. Rigtig god kamp, og lad os fortsætte de gode takter både på og udenfor banen. Vi glæder os til at kunne rapportere efter en forhåbentlig fantastisk fodbolddag i Horsens.

Share

2 Responses

  1. Stina siger:

    I og med at det er AaB Support Club, der arrangerer turene for deres medlemmer, giver det fin mening at man skal være medlem for at komme med. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at melde dig ind i ASC, har du også den mulighed at tage med Vesttribunen på de ture, som de arrangerer. Her skal du ikke være medlem.

  2. mike siger:

    Indlæg slettet og brugeren er udelukket fra at læse siden.

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>