To AaB’ere debuterede for U21-landsholdet

Både Mathias Wichmann Andersen og Nicolai Larsen fik debut på det danske U21-hold, da man tabte til Polen i en venskabskamp. Udover midtbanespilleren og den nye førstemålmand i AaB, så kunne Nicklas Helenius også ses på banen for Danmark. Dermed var der tre AaB’ere på holdet.

Nicolai Larsen stod, ifølge Nordjyske, første halvleg, hvorefter Vejles Kristian Fæste tog over i anden halvleg. Polakkernes og kampens ene mål blev scoret i anden halvleg, så unge Larsen kunne debutere med et clean sheet i den ene halvleg, som han startede ud med.

– Det var fedt og rart at få debut på U-landsholdet. Nu har jeg spillet på samtlige ungdomslandshold. Det synes jeg er en stor præstation, siger den stolte debutant, Nicolai Larsen til Nordjyske.

Mathias Wichmann spillede hele kampen i modsætning til Larsen, men fokuserede efter kampen på første kvarter af anden halvleg, hvor polakkerne scorede.

– Det var skidt for hele holdet. Der smider jeg også selv nogle bolde, og de får scoret. Men derudover fik jeg sat mit aftryk på kampen som spilfordeler, siger Mathias Wichmann ligeledes til avisen.

Nordjyske fortæller også, at den unge offensivspiller bar anførerbindet en overgang i kampen.

Share

2 Responses

  1. Brian siger:

    Yes…. Så har AaB forlænget samarbejdet med Jeppe Curth til 30.Juni 2014……. godt gået Lynge

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Adelia siger:

    Community Manager has been hosting thea0Community Manager Hangout on Google+a0sincea0January 24, 2012. We’ve never been aarifd to push the envelope and try new things. We did it with thea0Community

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>