Würtz: Endnu mere klar næste gang

Rasmus Würtz startede på bænken i lørdagens kamp mod Horsens. En skade har holdt ham ude, men til opgøret mod Horsens var lysken dog bedre, end den har været længe, og Würtz blev skiftet ind i stedet for Mathias Wichmann.

– Jeg synes faktisk, at det gik fint, og vigtigst af alt, så kunne jeg ikke mærke noget til lysken, mens jeg løb derinde. Nu satser jeg på at klø på til træning, reserveholdskampe og hvad der ellers er, så er jeg endnu mere klar næste gang, siger Rasmus Würtz til TV2 Sport.

Share

1 Response

  1. Michael siger:

    Sådan Rasmus….lyder godt…du er en vigtig brik på vores midtbane…

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>