AaB træner det fysiske

I denne uge er der ikke Superligakamp i weekenden på grund af landskampe, og derfor har AaB valgt at bruge træningen på at træne det fysiske.

– Fysikken har været prioriteret højt i denne uge, men fra mandag begynder vi at indstille os taktisk på i første omgang FC Midtjylland, fortæller Kent Nielsen til AaB’s hjemmeside.

Kent Nielsen har ikke haft Kjetil Wæhler, Jakob Ahlmann, Lucas Andersen, Nicklas Helenius og Nicolai Larsen på træningsbanen, da sw alle er udtaget til diverse landshold. Både Kenneth Emil Petersen og Patrick Kristensen har heller ikke trænet 100% med, da de er blevet skånet. Heller ikke Kasper Bøgelund har trænet da han sidder ude med et brækket kraveben.

– Vi har ikke været så mange, men det er naturligvis positivt, at vores landsholdsspillere får bygget på deres erfaringsgrundlag. For både Kenneth Emil og Patricks vedkommende har vi vurderet, at det har været bedst at skåne dem, så de fra mandag kan træne 100 procent, lyder det fra Kent Nielsen.

– Vi har været hårdt testet i de seneste uger med flere udskiftninger, men de spillere der har fået chancen, har alle gjort et positivt indtryk. Truppens holdbarhed har vist sit værd, hvilket vi selvfølgelig er meget tilfredse med, understreger Kent Nielsen.

Share

2 Responses

  1. Rasmus T. siger:

    Ud på cyklerne drenge ;-)

    Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 3

  2. Simon Henriksen siger:

    KEP han er allerede stor og stærk!!

    Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>