Endnu en Vesttribunen-succes mod Horsens

AaB fans varmer op i Jomfru Ane Gade

Der blev langet adskillige fadøl over disken og varmet op til kampen mod AC Horsens, da der blev holdt opvarmning på Hr. Nielsen lørdag eftermiddag. Alt imens blev der også malet bannere ude foran baren. Dette efterfulgt af en fællesmarch gennem Aalborgs gader, hvilken endte ved stadion.

Arrangementet var sat op af Vesttribunen, som tidligere har stået bag lignede events på både Spirit of America og Fjordmarken.

Hele tre timer før selve marchen var samtlige siddepladser på Hr. Nielsen optaget, mens der kort efter blev udsolgt af specielle tørklæder fra Vesttribunen. Udover tørklæder blev der også solgt badges i to versioner. Vesttribunen havde fået 50 tørklæder af slagsen produceret – disse fyldte samtidigt godt på tribunen, da AC Horsens blev besejret.

Hr. Nielsen blev så småt fyldt inden folk begyndte at samle sig ude på gaden, da klokken nærmede sig kl. 16. Kvart over var der nemlig march, som gik fra Jomfru Ane Gade, hvorefter man gik op over Vesterbro og fulgte Kastetvej ud til stadion. Her fortsatte den gode stemning på tribunen, hvor opvarmningen havde en klar effekt på trods af et lavt tilskuerantal.

Det nye halstørklæde fra Vesttribunen

Stifter af Vesttribunen og en af personerne bag arrangementet, Michael Meelsen, kunne kort før marchen informere AaBfan.dk lidt om forventningerne til det hele og arbejdet bag kulisserne.

– Vi har nok brugt 60-70 timer. Både i forhold til markedsføringen af begivenheden, men også praktiske ting såsom at tegne banner op og producere vores ting. Der ligger en del arbejde i det

På Hr. Nielsen blev der skænket fadøl i stor stil, hvor øl blev solgt til 25,- stykket – af de 25 kroner gik fire til Vesttribunen. Penge givet godt ud til Aalborgs mest inkarnerede initiativtagere på og uden for tribunen.

– Det er en rigtig god aftale. Ikke noget man er vant til hjemme fra slummen, du ved – Trekroner.  Vi er også rigtig glade for samarbejdet med Hr. Nielsen, siger Michael Meelsen.

Mens fremmødet mod FCK i foråret, hvor fjenden primært var nedrykning, var på den gode side af 500 mand til fællesmarch, så var lørdagens opvarmning og march ikke helt på samme niveau, men heller ikke langt fra. Dette var et fremmøde, der lignede de forventninger, som Vesttribunen havde.

– Vi satsede på, at der kom 200 (deltagere, red.) til opvarmning og 400 til marchen.

Efter et enormt arbejde af Vesttribunen og nogle timers opvarmning, så kulminerede det hele i en sejr mod AC Horsens, hvor klubbens tolvte mand endnu engang bidrog. På mål af Thomas Augustinussen og Nicklas Helenius kunne AaB trække en flot 2-0-sejr i land, som aldrig rigtig var i decideret fare. Et resultat, der ikke var langt fra en optimistisk Michael Meelsens bud en time før kick-off.

– Jeg gætter på en fræk 3-0’er med et saksespark af Kayke indblandet.

Det obligatoriske stop under Jernbanebroen

Share

7 Responses

 1. Bo trige siger:

  Kommer der flere billeder?

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 3

 2. Bech siger:

  Jeg efterlyser også flere billeder!

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 0

 3. mike siger:

  Blev syg i nat, så det blev udsat.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Rasmus T. siger:

   Håber du er okay champo! Hvad skulle vi gøre uden vores daglige portion af AaBfan.dk?

   Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

 4. mike siger:

  Regner med/håber på de ryger op på siden sent mandag aften.

  Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 0

 5. Meelsen siger:

  Fedt Mike, glæder mig til at se dem!

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

 6. Bo trige siger:

  Lyder rigtig godt:-)

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>