Overrasket Lasse: Superglad og stolt

Efter Andreas Bjelland i går blev skadet, blev Lasse Nielsen i dag efterudtaget til det danske A-landshold. AaB’eren vil dermed være i truppen, når landsholdet skal møde Finland i en venskabskamp tirsdag. I en pressemeddelelse fra AaB udtaler den 23-årige forsvarer sig om udtagelsen.

– Jeg er superglad, meget stolt og også lidt overrasket, eftersom jeg slet ikke havde troet, jeg skulle med. Men det er en ny og spændende udfordring, der venter og et dejligt skulderklap efter en række gode kampe for AaB i efteråret, siger Lasse Nielsen til AaBsport.dk.

 

 

Share

8 Responses

 1. Rasmus M. siger:

  Super fortjent!! :-D

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 38 Thumb down 0

  • Jesper siger:

   Helt enig. Lasse har virkelig fortjent det. Hvor længe mon vi får lov at beholde ham i Aalborg? Håber Lynge for en gang skyld har lidt is i maven, når de fjendtlige tilbud kommer. Bjelland er ifølge rygtet solgt for 3 mio EUR til sommer, så sælg ikke Lasse for mindre og lad os beholde ham til sæsonen er slut. Stort til lykke til Lasse.

   Enig eller uenig: Thumb up 9 Thumb down 0

   • Dorthe Mikkelsen siger:

    3 mill er klart for lidt for Lasse ;-) Tror han vil ha godt af 1-2 år mere i AaB

    Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 0

    • Rasmus T. siger:

     Dorthe, nu stod der jo 3 mio EUR! Det er ret mange penge for en dansk forsvarsspiller, når han kommer fra Superligaen og ikke fra en større liga.

     Men ikke desto mindre, finder jeg det vigtigt at vi ser om vi kan forlænge med ham nu, hvor han er “hot”, så vi kan presse prisen i den rigtige retning – AaB er jo en forretning, skal vi huske på :)

     Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

    • Torben siger:

     Lasse skal bare holde den form, han er i nu, kørende, så skal han nok “blive til noget” og komme videre, men hvordan I kan sige at han kan være mere værd end Bjelland forstår jeg ikke.
     Bjelland har spillet godt over længere tid, Lasse lavede mange dumme fejl i foråret, men her skal det så også siges at Lasse VIRKELIG er kommet efter det, han har virkelig gået forrest og spillet godt her i efteråret.
     Håber at se ham få debut, det kunne sgu være stort!

     Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 0

     • Rasmus T. siger:

      Jeg har ikke nævnt han er bedre end Bjelland. Men jeg mener at hans potentiale er lige så stort som hans, hvis vi skal ind på en sammenligning af de to.

      Noget andet er, at jeg synes vores (Danmarks) defensiv ser rigtig lovende ud de næste mange år. Agger og Kjær har mange år tilbage, men så har vi Okore, Nielsen, Bjelland, Frederik Sørensen og Boilesen til at tage over. Det er positivt, synes jeg. Det er sgu være med de kreative kræfter :)

      Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

    • elias kleist siger:

     EUR

     Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Dorthe Mikkelsen siger:

  Sorry missede lige der stod euro sorry ;-)
  Og ja det er mange penge vil bare hellere at han bliver lidt endnu, specielt nu han er inde omkring landsholdet ;-)

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>