Prøvespiller i AaB lige nu

Ifølge AaB har man hentet en ny prøvespiller ind til en enkelt dags prøvetræning og derefter deltagelse i reserveholdskampen i Reserveligaen tirsdag. Det er 25-årige Anders Kaagh, som tidligere bl.a. har spillet i AGF og Viborg F.F. Nu spiller han hos Herlev i 2.division, hvor han i denne sæson brager løs i angrebet. 15 mål er det blevet til i lige så mange kampe.

– Vi har stadig flere landsholdsspillere væk, så derfor benytter vi lejligheden til at kigge Anders an i vores regi, siger Kent Nielsen til AaB’s hjemmeside.

Spilleren selv ser frem til at vise sig frem ved to træningspas i dag mandag og så den efterfølgende reserveholdskamp mod FC Midtjylland.

– Hvis den rigtige klub kommer nu, så vil jeg gerne videre, men jeg skifter ikke for enhver pris. Så vil jeg hellere tage et halvt år mere i Herlev, hvor jeg føler, at jeg er kommet op på et højere niveau, end jeg nogensinde har været, siger Kaagh til bold.dk.

AaB er ikke helt ukendt for Anders Kaagh. I 2004 blev han ind i en kamp mod AaB i Aalborg og endte med at tage bolden med hånden i sit eget straffesparkfelt.

Anders Kaagh har optrådt fem gange på det danske U19-landshold.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>