AaB slog Blokhus FC stort i test

Gotfredsen behandles efter at have flækket øjenbrynet

AaB slog 1. divisionsholdet Blokhus FC overbevisende mandag eftermiddag, da man på mål af Rolf Toft, Jeppe Curth, Kayke og Kasper Kusk vandt 4-0.

AaB havde i stor grad spillet på Hornevej. Især Kasper Bøgelund var storspillende i første halvleg. Han blev skiftet ud i pausen. Det var også Bøgelund, der smækkede et indlæg ind i feltet, som blev udnyttet af Rolf Toft på et hovedstød tyve minutter inde i kampen. Hermed var AaB foran 1-0, men her stoppede målene ikke. I første halvleg stod forsvaret godt med prøvespilleren, Pól, fra Valur og Gotfredsen. Gotfredsen måtte efter 30 minutter lade sig udskifte med et flækket øjenbryn. Herefter blev Augustinussen sendt ind i midterforsvaret. Desværre havde Blokhus’ forsvar godt fat i Jeppe Curth i angrebet, hvor Rolf Toft klart viste mest.

Jeppe Curth viste dog sine evner i angrebet lige før første halvlegs afslutning. Efter et indlæg fra Rolf Toft på højrekanten headede Curth den ind på overlæggeren. På reposten fra hans eget hovedstød fik angriberen endnu en gang headet til bolden, som resulterede i et mål til AaB. I første halvleg havde Blokhus FC en enkelt chance. Dog blev Jeppe Østenkærs skud godt tæmmet af Nicolai Larsen på kassen.

Efter en kort pause blev anden halvleg sat tidligt i gang. Højst sandsynligt på grund af kulden. Her blev flere spillere indskiftet. I angrebet blev Toft og Curth erstattet med Kayke og prøvespilleren Anders Kaagh. Derudover kom Henrik Dalsgaard, Nicolaj Thomsen, Kasper Kusk, Daniel Moth og Jakob Blåbjerg ind. Især indskiftningen af Kasper Kusk viste sig at være et godt træk, da sønnen af Blokhus-træner Søren Kusk, viste gode takter i anden halvleg.

Kort inde i anden halvleg kom der mål fra brasilianske Kayke. Kusk sendte Nicolaj Thomsen ned ad venstrekanten, hvorefter ungdomsspilleren lagde godt op til mål af Kayke. 3-0 til AaB. Ti minutter senere var Kayke og Kusk igen på spil, da brasilianeren gav bolden til ungdomsspilleren, som sendte en pragtfuld inderside ind bag Simon Enevoldsen i Blokhus’ mål. Herefter skete der ikke det store udover et fremragende frispark af Kayke, som blev reddet af Thomas Enevoldsens lillebror.

Pól Jóhannus Justinussen spillede en fin kamp i midterforsvaret, mens Anders Kaagh var meget anonym. Færøske Pól fra Valur fik også rosende opråb fra Allan Kuhn.

AaBfan.dk’s Man of the Match blev Kasper Kusk, som viste farmand hvordan man gør det.

Share

3 Responses

 1. Winther siger:

  God kamp idag, var virkelig overrasket over Pál, havde forventet en lidt tung og langsom forsvarer, men han var både hurtig på benene og god i luften. Tror han tabte en hovedstøds duel i løbet af hele kampen.

  Blir spændene at høre om han holder niveuaet de næste par kampe :)

  Go start på 2012 :) det blir et godt fodboldår i de rød hvide farver ;)

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 15 Thumb down 0

 2. john siger:

  Det lyder spændende med ham pol :) dejligt hvis der blir lidt konkurrence i forsvaret igen :) men det lyder til at vi hellere skal give toft chancen i stedet for ham kragh..

  Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 0

 3. Simon Henriksen siger:

  Kaargh vil til gengeld gøre Curth bedre da han er en stor fysisk angriber

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>