Alle tre AaB’ere på banen i dag i King’s Cup

Lucas Andersen, Lasse Nielsen og Nicklas Helenius fik spilletid i ligalandsholdets sejr på 3-1 over Thailand i dag.

Lasse Nielsen startede inde i det centrale forsvar og gjorde det godt med en solid indsats igennem hele kampen, selvom han bl.a. mistede bolden et kritisk sted i starten af kampen. At man ikke måtte miste bolden for nemt, var en af de ting ligalandsholdets træner Morten Olsen havde talt om op til kampen. Det blev langt fra efterlevet.

Lucas Andersen blev skiftet ind efter en halv time spillet. Han startede usikkert og mistede også bolden lidt for nemt. I anden halvleg spillede han sig op, bl.a. et par fine rush ned igennem venstre side. I de døende minutter af kampen fik Lucas Andersen en friløber mod mål, men tøvede med sin afslutning på mål og bolden blev tacklet ud til hjørne.

Nicklas Helenius kom ind sidst i kampen og viste sig fint frem. I de allersidste sekunder af kampen blev et frispark lige udenfor Thailands felt sendt ind i hovedet på Nicklas Helenuis. Han headede bolden på tværs i feltet, hvor Martin Ørnskov kunne sparke bolden ind til 3-1.

Share

2 Responses

  1. Eddie Stahrenberg siger:

    Stærkt! Godt at se Lucas spille en udmærket kamp! Stabil indsats af Lasse, og assist af Helenius.. Aab <3

    Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 16 Thumb down 0

  2. Abbasi siger:

    kT,Uh, dude, Charlie is not a civil servant. He is a plcitioal appointee. He is administrator of an agency that has no cabinet level representation, no mission and which most politicians would love to kill off if they could figure out how to do it without leaving fingerprints. The lack of a mission is plcitioal: The Rethuglicans want all the detectors pointing out to space so we can’t see how we’re f***ing up the planet. The Dems (with the important exception of Mikulski) don’t give a flying f***.Stay tuned as NASA is replaced by two private entities–one to provide a thrill ride for billionaires and the other to provide thrills and chills and spills for the masses–call it NASACAR.

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>