Gamle kendinge træner med igen

Der er to nye ansigter med hos AaB’s førsteholdstrup i dag. Anders Kaagh fra Herlev og færøske Pól Jóhannus Justinussen træner med hele ugen, og vil også deltage i dagens kamp mod Blokhus FC. De to har tidligere været forbi AaB. Angriberen fra Herlev, Anders Kaagh, skulle have været med i en kamp mod FCM’s reserver i november måned sidste år, men blev stoppet af en skade.

Pól Jóhannus Justinussen er forsvarsspiller hos den islandske klub Valur, hvor Martin Pedersen tidligere har spillet. Han er en stor kleppert på 190 cm og gjorde et godt indtryk da han også trænede med i november måned sidste år.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>