Gode chancer for Chanko

Det kan lyde som noget af en kovending i sagen om den utilfredse og upopulære midtbanespiller, Louay Chanko, men ikke desto mindre mener fotbollskanalen.se at vide, at Louay Chanko er gået hen og blevet en eftertragtet spiller. De tilføjer bl.a. svenske Örebro til rækken af klubber som er ude efter “Lolo”.

– Han er en spiller, som vi kender rigtig godt. En rigtig god spiller, som kan bruges på mange pladser, selv om jeg synes, han er bedst som defensiv midtbanespiller. Vi ser på forstærkninger til midtbanen – både defensivt og offensivt, fortæller Örebros sportschef Lennart Sjögren.

Ud over interessen fra Syrianska og Örebro meldes også en norsk klub og en engelsk klub fra The Championship som mulige interesserede.

Share

7 Responses

 1. Morten Jensen siger:

  Jeg kan snart ikke klare flere rygter som ender i skuffelse, KØB HAM NU FOR S****!!!! :(

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 52 Thumb down 1

 2. Anders siger:

  De vil sikkert gerne købe ham, men problemet er jo hver eneste gang at Chanko hæver en god hyre i AaB og skal derfor være villig til at gå rigtig meget ned i løn hvis han skal skifte.
  Kan slet ikke forstå hvordan AaB kunne give ham en lukrativ 3-årig lang kontrakt dengang. De har smidt så mange penge ud af vinduet!

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 20 Thumb down 1

 3. Kim siger:

  En ting er at, jeg virkelig ikke håber at folk bebrejder Chanko, for at han hæver sin løn.. Han “gør” bare hvad han bliver betalt for, desværre for os er det ikke godt nok.

  – Derpå vil jeg så sige at jeg faktisk gerne ville beholde ham her til forårs sæsonen, jeg ved godt at hans løn er abnorm i forhold til de andres lønninger, men efter at Wæhler er blevet solgt, og Augu kan risikere at ryge ned i midterforsvaret.. Så er det sgu ikke så tosset at have en med så meget rutine til tage over på midtbanen, hvis det ikke lige kører for Wichmann.

  Er du enig i indlæget? Thumb up 11 Thumb down 12

 4. Rasmus jensen siger:

  Vi vil have Wæhler tilbage så!!!

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 6

 5. Shatrex siger:

  Always the best content from these priodgious writers.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>