Prøvespillerne sendes hjem igen-igen

Heller ikke denne gang bliver det til en kontrakt til en ellers velspillende Pól Jóhannus Justinussen. Det samme gør sig gældende for Anders Kaagh, som til dagligt spiller i Herlev.

Det var ellers ventet, at den transferfrie Pól Jóhannus Justinussen havde en rimelig chance for at gøre sig i AaB, specielt efter Kjetil Wæhlers farvel, som efterlader forsvaret med et par seriøse problemer. Skader er ikke ukendte i AaB’s forsvarsrækker, og med de tynde muligheder holdet har i dag, kan det blive et presset forår, vi går i møde.

Det har i samme åndedrag fået Lynge Jakobsen til at erklære transfervinduet for lukket, for der er åbenbart ingen handler undervejs.

– Og vi har ikke haft noget konkret de seneste uger. Der er jo altid meget prikken, når transfervinduet er åbent, og agenterne vil gerne se, om de kan lave nogle handler. Men der har ikke været noget, siger Lynge Jakobsen til Nordjyske.

Share

8 Responses

 1. Nu har jeg personligt ikke set Pól Jóhannus Justinussen i aktion, men hvis han er så god som beskrevet på disse sider, skal vi da bare have ham. Med blandt andet Bøgelunds skadehistorik in mente er vi bare alt for sårbare. Mon ikke Lynges udspil handler om at presse prisen helt i bund, før han giver håndslag?…

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Winther siger:

   Man kan jo kun håbe at Lynge leger lidt kis-pus jo ! Pól kan blive en vigtig spiller for AaB i dette forår….

   Hvorfor er der ingen i Aalborgs forretningsliv der vil lave playersponsorater ? hvorfor er bestyrelsen ikke rundt på frierfødder for diverse “rigmænd” og bede om hjælp… det virkede i AGF så kan ik se hvorfor det ikk også skulle virke i AaB… Just a thought ..

   Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Rune Larsen siger:

  Kan ikke se hvor Lynge siger Pól ikke har en chance. Han siger vel bare at der er ikke er sket noget. Desuden er både ham og Kraagh udtaget til de to næste testkampe.

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 3

 3. Kilde: Nordjyske – I øjeblikket har AaB Anders Kaagh og Pól Jóhannus Justinussen på prøve, men lige meget hvordan det går, er der altså ingen af dem, som i følge sportsdirektøren skal sætte næsen op efter at få tilbudt en kontrakt i denne omgang.

  – Det ligger jo i det, jeg har svaret. Der kommer heller ingen spillere ind, lyder det fra Lynge Jakobsen.

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Henrik siger:

   Tyder på at økonomien er værre end forventet.. Når de ikke engang kan lave kontrakt på en forsvarer som Pol, der både til første prøvetræning samt denne og kampen har set rigtig god ud og så absolut, efter min mening, kan begå sig i superligaen. Rigtig god i hopvedspillet.. Venstrebenet… Sikker i pasninger… Rolig med bolden… Lur mig om ikke AaB A/S kommer ud med værre regnskab end forventet..

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Jesper B.O. siger:

    Men hvorfor så tage prøvespillere ind, hvis man har så dårlig økonomi at man ved, at man ikke kan skrive kontrakt med nogen af dem? det lyder ikke sandsynligt synes jeg.

    Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Dorthe Mikkelsen siger:

  Jeg håber ikke det er en dårligere økonomi der gør at der ikke kommer spillere ind , men måske at der er udset nogle spillere som kommer til sommer men stadig er tys tys

  ja man har vel lov til at håbe ……

  Ønske : 1 stk midterforsvare 1stk venstre back ( med erfaring) og ikke mindst 1 stk klasse angriber ….

  Ja ja jeg ved det godt men man må vel ha lov at drømme

  God weekend til alle

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 1

 5. Winther siger:

  Er jeg den eneste der har hørt Lynge udtale sig om at hvis der skulle spillere ind, skulle der først spillere ud. Og de udtalelser kom vel og mærket før Wæhler og Lucho blev skippet afsted… Nu er der så røget spillere ud, men stadig har vi ikk økonomi til at hente en gratis forsvars spiller.. forstår ingenting ! ??

  Vores forsvar er tyndslidt, og hvis ikk Lynge eller ledelsen kan se det, så går vi endnu en lidt for spændende sæson i møde… Skræmmende tanke !

  Altid for AaB !

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>