AaB dropper ishockey og college

En stor procentdel af AaB’s fans har længe skreget på enten et salg af AaB Ishockey eller en lukning. Det er blevet overhørt af AaB’s ledelse, lige indtil i dag, hvor ledelsen er blevet tvunget til at ændre holdning og nu vil helt af med AaB Ishockey og delvist AaB College.

I første omgang vil AaB forsøge at sælge AaB Ishockey. Hvis det ikke sker, så lukker man ishockey i Aalborg ved sæsonafslutningen foråret 2012.

Det oplyser AaB i en meddelelse til fondsbørsen i dag.

Med baggrund i aktuel utilfredsstillende økonomi i AaB Ishockey, og uden forventning om markant forbedringer i den kommende periode, er det besluttet at sætte aktivitetenhelt eller delvist til salg. Såfremt det ikke lykkes at finde en køber til aktiviteten, vil denne blive afviklet ved sæsonafslutningen i april/maj måned.

Ændret strategi for AaB College. Med virkning fra juli 2012 lukker AaB ned for den igangværende collegemodel, hvor der har været op til 100 elever. Den allerede eksisterende elite fodbold linje vil fortsætte i en forstærket udgave bestående af 15-20 udvalgte spillere. Ændringen sker for at opprioritere talentarbejdet i AaB og som led i en fokusering af virksomheden mod et rent fodboldselskab. Ændringen sker ligeledes i konsekvens af dårlig økonomi i collegeaktiviteten. Alle medarbejdere i det nuværende AaB College fratræder i forbindelse med afviklingen.

Læs resten af fondsbørsmeddelelsen her.

Share

13 Responses

 1. Morten Jensen siger:

  Stor dag for AaB 1885!. Et stort skridt i den rigtige retning, det kunne måske godt være taget for et år siden. Men lad nu det ligge, det er tid til at se fremad! :).

  Er du enig i indlæget? Thumb up 15 Thumb down 4

 2. Thomas P. siger:

  Det ændrer ikke noget…

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 4

  • Morten Jensen siger:

   Det er da en omgang vrøvl at sige, kunne det tænkes du måske gad og begrunde din kommentar?.

   Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 3

   • Thomas P. siger:

    Regnskaberne viser gang på gang underskud på fodbold delen… Det må være begrundelse nok.

    Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Mathias siger:

   Aab fodbold er det store problem. Aab burde blive lukket ned efter min mening. Det hele starter jo med de der bøsse fodbold spillere der skal have flere 100.000 kr. i måneds løn, og når de så ikke kan ramme målet og det går dårligt begynder de og lukke de andre dele af Aab ned, selvom det er dem der klare sig bedst.

   Fuck Aab fodbold!

   Er du enig i indlæget? Thumb up 3 Thumb down 16

   • Sørensen siger:

    Slap dog af.. Dine skøjte prinsesser kommer bare til at spille under Aalborg ishockey eller noget andet.

    Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 2

 3. Tobias siger:

  Nu skal du lige huske hvordan AaB startede med at være.. Nemlig en boldklub. Hvilket ishockey ikke er. Det var en stor fejl at tage ishockey ind dengang. Der er mistet så mange penge. Så nu skal der Gøres noget ved det som oprindeligt var AaB. Nemlig fodbolden! Aalborgs stolthed.

  Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 2

 4. Per siger:

  Er der nogen der kan forklare mig, hvordan man igen igen kan lave et underskud på 40 mio dkr ???? Selvom hockey og College giver underskud må fodbolden jo også give enormt underskud. Hvordan kan det være? Har vi virkelig en enorm dyr trup? I så fald er de godt nok over-betalte for deres performance er da ikke imponerende. Hvorfor kan Horsens, Silkeborg mv have væsentligt mindre underskud, med en trup der ikke er ringere end vores???
  Svar efterlyses

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 0

 5. Brian siger:

  Hvad nu hvis man fra fanskarensside udstedte “målaktier”, så ville hver enkelt af os kunne tegne en “målaktie” med det beløb man ønsker der skal stå på aktien…. Fx hvis jeg tegnede en “målaktie” med et pålydende på 10,00kr pr mål som AaB scorer, og de i sæsonen scorer 50 mål, så skal jeg ved sæson afslutningen give 500,00kr………………….. Og hvis vi alle tegnede sådanne aktier ville det da også blive til en god slat penge som kunne hjælpe klubben……. Man kan jo bare sige at beløbbene skal være fra 1,00kr og op efter sådan at alle kan være med……………… Hvis vi siger at vi er 12000 fans som tegner en mål aktie på 5,00kr pr.mål og de scorer 50 mål i sæsonen så vil det give.: 3.000.000,00kr……… Det er da også en hjælp at give, men der kan jo også være firmaer som giver højere beløb pr mål…….. AaB kunne kvitterer med at give nogle præmier.. Fx af signerede spillertrøjer, billetter og andet habengut…

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. tobias siger:

  aab :(

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Jamyelly siger:

  Det kommer mer pulbik i genomsnitt till tex en allsvensk herrmatch i fotboll e4n en dito ff6r damer. Se5 e4r det i de flesta sporter. Se5 de5 e4r det ve4l inte se5 konstigt. Det e4r ve4l se5 att herrar e4r mer intresserade av att delta i sport och se sport LIVE pe5 plats. Och de5 tar DN efter det. Man vill ju ha le4sare som i sin tur ger argument ff6r att se4lja annonser.DN e4r ingen feministisk tidning.2011 var det i genomsnitt 7 326 personer i hf6gsta herrdivisionen i fotboll.Under samma period hade damerna ca 900+.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>