AaB styrtbløder stadig

AaB styrtbløder stadig. I en netop udsendt børsmeddelelse fortæller AaB, at man nu regner med et underskud på op mod hele 40 millioner kroner. Det er 10 millioner kroner mere end først antaget og altså endnu et kæmpe underskud i rækken af mange.

Som den almindelige AaBfan godt kunne have fortalt Poul Sørensen for flere år siden, så vil AaB Ishockey blive en klods om benet, og det er netop, hvad der er sket. AaB Ishockey og AaB College trækker en del af det negative læs i regnskabet.

Share

11 Responses

 1. Morten Jensen siger:

  Må indrømme jeg slet ikke forstår hvor realismen bliver af?, den de så helligt har prædiket om til fans osv.

  Hvordan hænger det overhovedet sammen med de giver lov til at forstærke Ishockey holdet. AaB College, virker som en rigtig fin idé med gode fremtidsperspektiver. Men hvis ikke pengene er til det og bære det nu?, så nytter det jo ikke.

  Deres gamle scouting måde i Nordjylland fejlede intet, måske skabte det ikke nær så mange talenter som AaB sport College. Men det bankede heller ikke et minus af sted på flere millioner.

  Min bøn er til Poul Sørensen og resten af bestyrelsen, gå tilbage til gamle dyder og få styr på pengepungen. Derefter kan vi se på gode fremtids investeringer.

  Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 2

 2. Anders siger:

  Det er sørgeligt at skrive det, men nu må alle give mig ret. Alt, hvad jeg har skrevet om AaB de sidste 3 år er kommet til at passe 100 % og det ender ikke her. AaB er helt færdig, det må vi med stor beklagelse bare indse og det er Lynge også ret så medvirkende til.

  Er du enig i indlæget? Thumb up 3 Thumb down 11

 3. Thomas P. siger:

  Fodbolddelen må også tage sin del af skylden for blødningen… Her tænker jeg på fejlinvesteringer i spillere, der ikke har mentaliteten og evnerne til at gøre en forskel. Her tænker jeg på spillere, der får en stor løn: Anders Due (ud med ham!)og lad os så få en venstre wing der kan fighte og udfordre. Chanko, Bøgelund (skadet hele tiden),Wurtz/Augu konstellationen er håbløs for iderig og publikumsvenligt fodbold. Som det tynde øl i ligaen er det vigtigt at have en god hjemmebane med stor opbakning. Her bør klubben gøre endnu mere fr at skabe sammenhold og stemning… Åbenhed åbenhed åbenhed.

  Hvad blev der egentlig af støtte indsamlingen til AaB??

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 3

 4. FINN LYDHOLM siger:

  AAB HAR ALTID HAFT EN AMATØRLEDELSE, ER OG BLIVER EN AMATØRKLUB:-)

  Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 6

  • Anders siger:

   Hvorfor tror i at Poul Sørensen fratræder sin stilling. Selvfølgelig fordi han ikke magter sit job. Inden han blev ansat som direktør havde han arbejde hos AaB. De søgte vel ca. 1 år efter en ny administrerende direktør og endte til sidst med at ansætte Poul Sørensen. Såfremt at han var manden burde AaB havde ansat ham med det samme.Prøv at se de fejlslagne budgetter år efter år. Havde det været et privat firma var de ansvarshavende fyret forlængst.Nu undskylder de sig med manglende entre indtægter og manglende tv penge.Der har i indeværende sæson været en stor vækst i tilskuer antallet og placeringen i ligaen er vel nok bedre end de havde regnet med, holdet taget i betragtning.Kære venner! vi taler om et samlet underskud på 2 til 300 mill. kr i løbet af 5 år, hvilket er katastrofalt dårligt. En klub som AaB skal være i stand til at sælge spillere for at tjene penge og det kan lynge ikke. Lynge er bedst til at afvikle spillere uden transferpenge samt at fejlansætte trænere gang på gang. Den mand har kostet AaB svimlende beløb, hvilket jeg tidlige har givet udtryk for, og er derfor uden sammenligning den dårligste sportsdirektør i ligaen.Nej, jeg tror at de alle er gode kammerater, der holder hånden over hinanden.De skal altså væk og gerne nu.Ingen ved deres fulde fem, vil hælde flere penge i AaB med den nuværende ledelse, hvilket jeg til fulde forstår.

   Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 4

 5. Møller siger:

  Om 2 år eksisterer AaB ikke :). Fatter ikke folk gider den lorteklub. De skider på fansene, så hvorfor ikke skide tilbage.

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 6

  • Michael siger:

   Sjovt nok ser jeg dig nogle gange bag mål, hvor du står sammen med folk som rent faktisk elsker klubben. Hvorfor du fæler trang til at kalde det en “lorteklub” fatter jeg ikke, Raheem.

   Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 1

   • Morten Jensen siger:

    Det kan godt være han har stået bag mål et par gange, men ham der er ikke rigtig AaB fan..

    Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 4

 6. Mr. Raheem siger:

  Hvem du end er, så tager jeg næsten aldrig på aab stadion medmindre mine kammerater hiver mig med.

  Og kan se, indlægget ikke er skrevet af mig. Kommer her dog tit for at læse nyheder og meninger. Men hvorfor lige mit efternavn skal bruges, ved jeg endnu ikke.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Mr. Raheem siger:

  Jeg ved muuuligvis hvorfor. Enten så det fordi jeg endnu ikke har lukket for mit trådløse internet (andre kan trække mine signaler og IP), da jeg lige er flyttet i ny lejlighed med nyt net, eller også er det fordi nogle fra min klasse synes det er sjovt at skrive herinde, når jeg holder pause. (Glemmer bærbaren tændt nogle gange, når jeg forlader klasselokalet)… Jeg har før skrevet min mening om aab, men kan fortælle jer/dig at præcis dette her, er ikke mig.

  Om du vil tro på det eller ej, er det op til dig/jer.

  Ha det godt folkens.

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>