AaB vandt sikkert over IK Start

AaB var lørdag aften oppe mod et godt norsk mandskab fra IK Start i en kamp, der skulle tanke lidt styrke og motion i benene, inden det for alvor går i gang i Superligaen.

De bolsjestribede var rykket til Norge for at møde IK Start inde i den store Sørlandshallen, og sammen med 20-30 medrejsende AaB fans blev det til en underholdende træningskamp, som flere end normalt fik set. IK Start havde nemlig valgt at sende kampen live på nettet, og det foregik i flot kvalitet og med et par norske kommentatorer i højt humør.

I både første og anden halvleg stod der AaB på langt det meste.  De første fem minutters tid var AaB naturligt nok afventende, men herefter angreb AaB, og IK Start forsvarede sig. Det resulterede i et væld af hjørnespark til AaB, men ingen af dem blev vekslet til de helt store muligheder. Thomas Augustinussen var i dagens kamp rykket helt ned i centerforsvaret, hvor han spillede i stedet for skadede Kenneth Emil Petersen. Hans indsats kunne der ikke siges meget imod. Der blev ryddet godt op af forsvaret, til tider måske lidt for godt, for Thomas Augustinussen endte med at få sig et gult kort. Hen mod slutningen af første halvleg fik AaB en stor chance, hvor en kontra endte fire mod fire, men Anders Due endte med at skyde bolden over mål, og dermed endte første halvleg uden mål.

I anden halvleg blev IK Start ved med at løbe baglæns, og AaB blev ved med at presse. Det resulterede i et mål af AaB’s Nicklas Helenius efter 54 minutter spillet. Det mål fik iøvrigt kommentatorerne til at udbryde: “Så… nu banker de os”, men så slemt kom det dog ikke til at gå for de norske værter. Det sidste kvarter af kampen trak AaB sig tilbage og lod IK Start presse, men de manglede hele tiden skarpheden og fysikken til at gøre sig gældende. Men det kunne dog godt være endt uafgjort i de allersidste sekunder af kampen, hvor IK Start kom forbi Nicolai Larsen og var fri på mål, men AaB fik reddet afslutningen lige i tide og vandt dermed kampen 1-0.

Tak til IK Start for en god dækning med live web TV og en fantastisk kommentatorstil ud over det sædvanlige.

Share

4 Responses

 1. Thomas siger:

  Dejligt med en AaB sejre. Og dejligt at se Lucas Andersen med i start opstillingen. Han bliver en rigtig stor spiller – HELT SIKKER PÅ. Ham må Kent gerne blive ved med at bruge.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 16 Thumb down 0

 2. Jørgen siger:

  Åh hvor jeg nød at se kampen. Jeg elsker fandme de røde.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 14 Thumb down 0

 3. Peter siger:

  Ja det var et par glimrende kommentatorer,gad vide om Augo misser næste træningskamp pga. det gulekort, de mener han skulle have haft!? ;-)

  Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>