Bøgelund tilbage i topform

AaB er netop vendt hjem fra træningslejr i Portugal. Her imponerede højrebacken Kasper Bøgelund, som ellers har været ude med en skade i en stor del af efteråret. Til sporten.dk udtaler Kent Nielsen sig om backens stærke comeback:

– En af de konklusioner vi kan drage efter vores træningslejr i Portugal er, at Kasper Bøgelund er i virkelig god form. Han har imponeret. Han har toppræsteret i alle vores tests, det ser meget lovende ud.

Udover gode præstationer på træningslejren har Bøgelund også spillet godt i træningskampene, der blev spillet under koldere himmelstrøg i Norden. Spillerens personlige optur kan dog hurtigt gå den anden vej, da han tidligere i karrieren har været stærkt plaget af pludselige og vedvarende skader.

–  Vi sørger for at passe på ham og skåne ham. Han er en af den slags spillere, hvor skader pludseligt kan opstå, så det tager vi hensyn til, så godt vi kan, siger Kent Nielsen.

Bøgelund blev under træningslejren i Portugal genkendt af en tjener på det hotel, som spillerne boede på. Den daværende PSV Eindhoven-spiller var nemlig med i den danske EM-trup, der i 2004 boede på selv samme sted.

Share

1 Response

  1. Anders siger:

    Det lyder godt. Kom så Bøgelund. Jeg ønsker dig et godt skadesfri forår.

    Enig eller uenig: Thumb up 8 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>