Helenius kan være på vej til Holland

Med en mulig afgang af sin danske angriber, Mads Junker, kan hollandske Roda ende med et problemet i angrebet. Her kommer AaB’s Nicklas Helenius ind i billedet.

– I løbet af de kommende uger finder vi ud af, om Mads Junker skifter til en anden klub. Gør han det, skal vi på markedet efter en ny angriber, og her er Nicklas Helenius en god mulighed. Han er en spiller, vi ser på, og han er en type, der passer godt ind i vores system, siger Gerard Wielaert, der er teknisk direktør i Roda JC, til tipsbladet.dk.

Tipsbladet mener at vide, at Nicklas Helenius er prissat omkring 7,5 millioner kroner

Share

9 Responses

 1. Brian siger:

  7,5 million er det virkelig det man kun kan forlange for Nicklas Helenius.
  Hvis det forholder sig sådan, så er det da at håbe at der er flere klausuler i
  et evt. salg/kontrakt.

  AaB skal til at være bedre købmænd, for på længere sigt ikke at komme i den situation,
  som de er i nu.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 24 Thumb down 2

 2. Hans siger:

  7,5!

  Han skal da bare sendes afsted med det samme og et klap på skulderen.. Han har gjort det godt og fortjener en tur udenlands – og får vi så 7,5 for ham, så er det sgu en god deal..

  Er du enig i indlæget? Thumb up 12 Thumb down 15

 3. Martin siger:

  Hvis de så bare sender junker denne vej er det okay med mig!!!

  Er du enig i indlæget? Thumb up 9 Thumb down 9

 4. john siger:

  Vil da håbe de først sælger ham til sommer og ikk om et par uger.. Han skal ha chancen for at spille og bombe nogle kasser ind i foråret så prisen kan stige.. Han er trods alt ikk ret gammel og ligalandsholdsspiller så vi burde kunne presse flere penge på ham hvis han skal afsted til sommer.. Er bare bange for at økonomien er så dårlig at Lynge blir tvunget til at takke ja til et middelmådigt tilbud :(

  Enig eller uenig: Thumb up 11 Thumb down 0

 5. Rasmus T. siger:

  Kaster op, hvis de sælger ham til den pris!

  Enig eller uenig: Thumb up 6 Thumb down 0

 6. Michael siger:

  Efter min opfattelse er det alt for tidligt at sælge Helenius – og han er ikke klar til udlandet.

  Begge parter ville være væsentlig bedre tjent med at udvikle ham yderligere i et par år i superligaen. Så ville han – måske – være flyvefærdig til en karriere i udlandet. Lige nu er han stadig et talent.

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Rasmus T. siger:

   Som jeg ser det, skal de sælge ham imens han er et talent – Ikke først når, han har sat sit aftryk, for i så fald kan han både blive “dreng og en pige”. Men 7,5 for en ung og lovende angriber er i mine øjne ALT for lidt… Min kæphest ér og bliver, at vi må se på, hvad de andre danske klubber gør med deres unge spillere. Og her er billedet klart: De sælger ikke for småpenge. Se på Bjelland (og Okore, når han sælges engang) de ryger ikke for en skilling. Det gjorde Nordstrand, Junker og Bille heller ikke. Og så har vi Lyngby – De har Emil Larsen og de har afvist bud fra Holland og Belgien, som var på omkring 10 (rygte) og OB, FCM, Brøndby og FCK smider heller ikke deres guld på gaden.

   Nej, spiller AaB deres kort ordentligt, kan de få 30-60 millioner for Helenius, Lucas, Lasse og måske også Wichmann og Ahlmann.

   Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>