Lynge: Kan ikke tåle at miste flere

Lynge Jakobsen er med rette en bekymret mand i AaB. Superligatruppen er med Louay Chankos afgang nede på 22 spillere, og med skader kan det blive et mere end almindeligt hårdt forår.

– Nu er vi nået dertil, hvor vi må sige, at vi ikke kan tåle at miste flere spillere. Vi skal også passe på ikke at komme så langt ned, at vi kun kan spille syv-mands fodbold, siger Lynge Jakobsen i dag til Nordjyske.

Skulle AaB rende ind i skader, er der stadig mulighed for at hente en transferfri spiller ind i truppen, men lige nu skal fansene ikke regne med forstærkninger.

Share

17 Responses

 1. Anders siger:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Mange er uenige i indlæget. er du?: Thumb up 2 Thumb down 22

  • Rasmus M. siger:

   Respekt for at du har en holdning til hvad der sker i AaB, og at du gerne vil dele den med os andre… men forstår ikke hvorfor du er så konstant negativ?
   Intet af det her er noget nyt, vi har vel nok alle snart fundet ud af, at AaB er i økonomiske problemer, og nok også på andre punkter – get over it!
   Hav nu lidt tro på at klubben vil få ændret på situationen, og komme igennem denne sværre tid… hvilket kunne tage lidt tid. Men bare fordi AaB er i problemer, hvilket seriøst gør ondt at opleve, så er det ikke grumd nok til at kaste håndklædet i ringen, tværtimod. Vi skal fortsætte med at støtte klubben, og have titro til, at klubben har hvad der skal til.
   Og hvis det forfærdelige skulle ske:
   – At AaB rykker ned, så vil jeg stadig støtte AaB.
   – At AaB lukker, så vil jeg være en af dem, der holdte ved, og blev ved med at støtte klubben til den bitre ende.
   AaB vil altid være min hjerteklub lige meget hvad!

   Forza AaB! :-)

   Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 14 Thumb down 0

 2. Anders siger:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Mange er uenige i indlæget. er du?: Thumb up 2 Thumb down 19

  • Thomas Starup siger:

   Sørgeligt at du er så negativ, og hvor er jeg rørende Uenig med dig.

   Enig eller uenig: Thumb up 6 Thumb down 1

   • Anders siger:

    Det er ikke et spørgsmål om at være negativ. Jeg ønsker alt det bedste for AaB. Jeg forsøger bare at se realiteterne i øjnene.
    Jeg fastholder at med den nuværende sportsdirektør i AaB bliver det aldrig bedre.
    Nu er jeg iøvrigt totalt ligeglad med om vi er enige eller ej.Jeg ved godt at der er en masse som synes at alt hvad Lynge siger og gør er ok og selvfølgelig respekt for det, men vil alligevel ønske dem god bedring. De lader bare tingene stå til og er i min verden, på sigt, ikke nogen rigtige fans der støtter op om klubben. Husk venligst at klubben AaB ikke er den engelte spiller eller Lynge.

    Er du enig i indlæget? Thumb up 1 Thumb down 12

    • Jørgen siger:

     Jeg giver Anders lidt ret. Det er ikke pragende det Lynge har hentet. Slet ikke hans lejeaftaler, som vel nærmest har været pinlige. Hvornår er dte nok at sine kvalifikationer er, at man er AaB fan? Så kan alle jo være sportsdirektør. Man måles vel på de handler man laver, og her har Lynge fejlet for mange gange ifølge min overbevisning.

     Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 2

     • Anders siger:

      Det er dejligt at se Jørgen at der er nogle, som er ved sine fulde fem, hvilket jeg har stor respekt for. Folk skulle også prøve at se lidt på den trænerfarce der har været i AaB, med trænerfyringer på stribe i utide, men selvfølgelig med fuld løn. Den seneste var MP, som Lynge med djævlens magt ville have til AaB. Alle kender jo resultatet. Prøv også at se hvordan det gik med Bruce R.

      Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 2

      • Lars siger:

       Jo Jo Anders, men jeg er ret sikker på at Lynge ikke gjorde noget af det af ond vilje.
       Det er jo altid let at være bagklog. Men sket er sket, nu skal vi se fremad, der kommmer ikke noget godt ud af at leve i fortiden.
       Der er ingen tvivl om at der venter en meget svær halv-sæson forude, så det er nu vi skal rykke sammen, vores hold har brug for vores støtte.

       Forza AaB!!!

       Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

       • Anders siger:

        Nej Lars ! Han gjorde det på grund af stædighed og manglende kvalifikationer. Elers helt enig med dig.

        Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 4

        • stig siger:

         Nu blir det sku lidt for personligt (hets mod lynge)…!!

         Det er jo nu engang sådan at i krise tider kiger man alle på de fejl som er begået og leder efter syndebukke, og dem har der været mange af både i og omkring aab de sidste mange år, og mener bestemt også lynge har sin del af skylden..

         Men for at komme videre, er man nødt til at ta et grundigt kig i spejlet og se sine fejl i øjnene og beslutte sig for om man (som stort set alle de skyldige for den enorme økonomiske fadæse i aab) vil stikke halen mellem benene og skide på det hele eller om man vil skyde brystet frem (ta ansvar)og rejse sig som en mand…!!

         tror vel stort set vi alle ka finde situitationer fra eget liv hvor tingene ikke lige fungere og man bliver nødt til at bide i det sure æble..

         Så herfra skal lyde en kæmpe respekt til lynge…!!
         INGEN ER FEJLFRI….!!

         Men det er i modgang man skal bevise sine sande værdier, mod og hjerte..!

         Har ikke set skyggen af “tudefjæs” på lynge`s ansigt, selv om jeg er 100% sikker på at han er ret godt bevidst om situationen, og nok ikke har sovet helt vildt godt de sidste par år…!!

         Men alligevel stiller han sig forrest og nægter at smide hånklædet i ringen, selvom han konstant bliver beskyldt for ALT hvad der er gået galt i aab, og det er langt fra ham der har truffet alle beslutninger i aab, han er blot den eneste der ikke er løbet fra ansvaret endnu… KÆMPE RESPEKT..!!!

         Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

         • Carsten siger:

          Du har ret i at der er mange af dem der har forladt skuden er løbet fra deres ansvar. Men det har heller ikke været nemt for dem der har haft ansvaret i nyere tid, for de har været plaget af tidligere lederes dårlige håndtering af de ting finanskrisen forårsagede. Og uden at gøre mit indlæg partipolitisk har man set at det er svært at være en S-SF regering med store tanker om egen formåen, For de er nu ved roret og har ret store problemer med at få Danmark på ret kurs efter finanskrisen. Det er med andre ord SVÆRT at få AaB og Danmark til at løbe rundt.
          At Lynge er kommet i skudlinjen er meget naturligt, for de fleste andre er som nævnt løbet.
          Jeg er spændt på hvem der nu er skyld i alt ondt på fodboldbanen, når Chanko ikke længere kan få skylden (mine bud er Curth, Würtz og Due – altså at alting først bliver godt når de tre har forladt AaB).

          Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

    • Winther siger:

     Kæft hvor er du bare så sindsygt latterlig at høre på Anders ! Skriv dog et læserbrev eller noget, for jeg er ærligt talt ved at være trætte af dine evigt negative ytringer herinde.

     Og du kalder dig selv for AaB-fan… sku ikk meget støtte der er at hente i dig…

     Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 0

     • Anders siger:

      Nu skal du jo ikke høre på mig Winther, men derimod , hvis du har lyst, læse det jeg skriver, hvis du kan.Med hensyn til støtte kunne det jo tænkes at der var mere støtte til AaB fra mig end fra dig.Jeg tror du er en dumrian, der ikke ved hvad der rører sig omkring dig, i forbindelse med AaB. Kan du ikke tåle mosten, så hold dig fra disse sider, som du sikkert får hjælp til at komme ind på.

      Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 5

 3. Martin G siger:

  Om Lynge er kompetent eller ej skal jeg ikke blande mig yderligere i.

  Summa summarum, så har vi den tyndeste trup i mange år om ikke nogensinde på kun 22 spillere, hvoraf 4-5 har ingen eller meget lille SL erfaring. Specielt midterforsvaret er problematisk med stort set nul kvalitetsreserver hvis KEP eller Lasse er skadede.

  Derudover har vi en dundrende underskud, der – ud over alle frasalgene etc – kun kan lukkes vha endnu en kapitaludvidelse samt øgede tilskuer-, sponsor- og tvindtægter. Det forudsætter at AaB har et produkt man tror på og gerne vil se. Den nuværende trup kan (mange talenter eller ej) desværre ikke levere et sådan produkt, aå økonomisk peger pilen kun nedad :-(

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 1

 4. stig siger:

  Enig…!! med den trup er vi nødt til at skabe et frygtindgydende stadion, og håbe det får et par ekstra dommer kendelser vores vej ;-)

  Nordjylland har rejst sig før, og gør det igen..!!

  Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 0

 5. Brian siger:

  22 spillere er ikke nok. Der er i hvert fald to i forsvaret som har det med at blive ramt af skader og det er Bøgelund og Kenneth Emil.

  Efter at vores løntunge spiller Chanko, så derfor må der være nogle lønkroner at gøre godt med. Det kunne måske derfor være en ide’ at få en eller to transferfrie spillere ind, måske endda tre så truppen er på 25 spillere. Der skal nok her tænkes på at få en forsvarsspiller eller to mere ind.

  Er der nogen som ved om det er blevet arbejdet mere i det omkring,at lave en slags “AaB støttegruppe”, som på en eller anden måde samler nogle penge ind, som kunne bruges på at der er flere penge at gøre med. Her tænkes på lønninger og transfer.
  AaB skal jo helst spille med i toppen hvert år, det tror jeg helt bestemt alle i Nordjylland ønsker.

  FORCA de røde……….. AaB forever :)

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>