Opvarmning til forårspremieren på plads

Søndag spilles årets første Superliga-kamp i det nordjyske, når FCK kommer på besøg. Til denne kamp vil der være opvarmning på baren Hr. Nielsen, som skal sørge for, at AaB lægger stærkt ud på tribunerne i det nye år. Arrangementet er, som så mange gange før, arrangeret af Vesttribunen, der i efteråret stod for et lignende mod AC Horsens.

Udover billige drikkevarer på Hr. Nielsen, som er beliggende i Jomfru Ane Gade, vil der også være flere indslag fra 12 til 17. Her kommer tidligere AaB’er, Martin Pedersen på besøg, mens musik fra aalborgensiske kunstnere også kan opleves. Som klimaks på opvarmningen vil turen mod stadion foregå som fællesmarch. Ydermere vises klip fra tidligere Vesttribunen-arrangementer på storskærm på baren, mens der sælges specielle t-shirts.

Vær klar på at starte forårssæsonen med stil, når Hr. Nielsen og Vesttribunen åbner dørene for AaB’s fans søndag d. 4. marts kl. 12.

Læs mere om og tilmeld dig arrangementet her. 

Læs AaBfan.dk’s artikel om sidste arrangement på Hr. Nielsen her.

Share

1 Response

  1. Søren siger:

    Det er så grande! Det er så Gud!

    Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 16 Thumb down 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>