Poul Sørensen stopper i AaB

Poul Sørensen blev ansat i AaB samtidig med, at finanskrisen lettede og tog fart i 2008. I dag har han meddelt, at han stopper som administrerende direktør i AaB.

– AaB er i dag en væsentlig forandret virksomhed i forhold til ved min tiltrædelse i efteråret 2008, og tidspunktet er derfor passende til dette skifte. Jeg ønsker ganske enkelt at prøve nye udfordringer, siger Poul Sørensen i en pressemeddelelse.

Poul Sørensen har tidligere bl.a. været med til at svinge øksen over AaB Håndbold, og fra i dag altså også AaB Ishockey og AaB College.

Har Poul Sørensen været en succes i AaB?

Share

12 Responses

 1. Morten Jensen siger:

  Han vil næppe blive husket som AaB’s helt store redningsmand, med det har uden tvivl været svært for ham. Jeg håber at der nu kommer en person ind som virkelig har noget pondus, som skal kunne tage et jerngreb rundt om resten af bestyrelsen.

  Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 0

  • mike siger:

   Men det er jo ingenlunde den samme bestyrelse nu, som da han blev ansat. Så et eller andet handler det vel også om at få betydeligt mere ud af indkøb og salg. Det er ikke mange indkøb og lejemål der har slået igennem de seneste år, og da slet ikke salg.

 2. Brian Christensen siger:

  For AaB’s vedkommende er det da at håbe at de får en bestyrelse som forstår sig på økonomi, og som forstår vigtigheden af at når man sælger spillere skal der tjenes.
  Desuden skal der udelukkende være fokus på fodbolden, og på den måde sørges for at man har et hold som er slagkraftig og som kan spille med om de europæiske pladser.

  Poul Sørensen har ikke været en succes i AaB, men det har den bestyrelse han har haft heller ikke.

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

 3. Anders siger:

  Både den sportslige ledelse samt bestyrelse bør omg. trække sig. Deres eftermæle må være nogenlunde sådan her. Kære venner! Det er med stor beklagelse at vi først nu må indse de manglende evner vi var i besiddelse af.I bør imidlertid huske os for altid idet at det var os,som kørte koncernen helt i sænk og fjernede AaB fra landkortet.
  Hvorfor skal AaB have en sportsdirektør,som kun afvikler? Slå hans stilling sammen med den administrerende direktør og spar penge. Den nuværende ledelse har fyldt os med varm luft igennem mange år og det er kun gået ned af bakke i rekord tempo. Såfremt der ikke omg. kommer en ny ledelse er AaB inden 1 år gået konkurs og overhalet af både Hobro-Hjørring samt Blokhus. Jeg vil foreslå at AaB A/S bliver afnoteret og der startes op igen helt fra bunden.Der må være nogle rigmænd, som vil investere eller købe klubben og tilføre måske 200 mill.kr. Det vil sikre os et slagkraftigt hold, således at AaB igen vil komme til at spille bold ude i Europa.

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 4

  • Zentrillo siger:

   Man opgiver altså ikke 1885? Husk at AaB, Brøndby & FCK er de eneste hold i superligaen der aldrig er rykket ned… Jeg er sikker på at der er en rig araber som godt kan skyde lidt penge i klubben. Vi burde søge efter en rigmand som vil. Jeg syntes helt ærligt at Poul Sørensen skal forlade Aalborg han er en forfærdelig mand! tænk at køre AaB fra top til bund på 2 år! Jeg håber på AaB kan reddes!!

   Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 3

   • Møller siger:

    De skal nok rykke ned denne sæson. Ses i 1. division.

    Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 5

    • Anders siger:

     Jeg tror ikke de rykker ned i denne sæson, men der er 2 muligheder i næste sæson. Den ene er nedrykning til 1.div. den anden er konkurs.Tror mest på det sidste.

     Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 3

 4. Brian siger:

  Det ville være et stort tab for hele nordjylland, ja såmænd for hele fodbold Danmark hvis AaB gik konkurs.
  Men det tror jeg nu heller ikke på de gør, men jeg vil da mene at der skal arbejdes på højtryk for at finde nogle penge stærke investorer, som er villige til at investere i AaB.

  Samtidig skal der en direktør og bestyrelse ind i AaB, som virkelig forstår at lave forretninger, som gavner AaB, og ikke forringer klubbens muligheder.
  AaB er gude holdet og jeg har altid holdt med AaB, så jeg håber der bliver sat damp på kedlerne, sådan at AaB igen kan spille med i den sjove ende at tabelen og komme til at spille europæisk minimum hvert andet år.

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Anders siger:

   Jeg er enig med dig Brian.
   Jeg vil lige tilføje flg.
   Lynge har gentagne meldt ud at han selv vil bestemme, hvornår han stopper. Jeg synes at han skal gøre det nu. Der vil inden længe være nogle, som vil prikke ham på skulderen, for at fortælle ham at det nu er uigenkaldeligt slut for ham.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. nwoko siger:

  Håber virkeligt, at vi får en utrolig hård og kompetent direktør. Han behøver ikke vide noget om sport, bare han ved alt om at drive en forretning rent økonomisk! Så skal Lynge nok tage sig af den anden del (med de midler direktøren tillader!!)

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

 6. thomas nielsen siger:

  hejsa jeg synes det lugter af at man er ved at gør aab fodbold klar til salg!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 2

  • Brian siger:

   Hvem skulle AaB sælges til??? Tror ikke lige der stor en stor kinesisk investor klar med den store tegnebog, som er klar til at overtage AaB.

   Men vi kunne helt klar godt bruge en stor rigmand, som kunne sprøjte godt med kapital ind i AaB.
   Men samtidig er det også mere end vigtigt at dem som sidder i den daglige ledelse samt bestyrelse, forstår hvordan en forretning skal køres.
   Har man selv som jeg sat som bestyrelsformand i en mindre klub, som var luknings truet og hvor økonomien var elendig, så ved man hvor hårdt der skal kæmpes for at vende denne udvikling.
   Vi i betyrelsen fik vendt skuden, og idag er økonomien rigtig god, men som i alle mindre klubber er det desværre svært at holde på spillerne, når der er bedre muligheder i en større klub.( vi fik bedre sponsor aftaler i hus, meget lokal opbakning)

   Arbejdet i AaB vil selvfølgelig være i en nogen større kaliber, men det er jo også det som må være tillokkende for de rette folk til posterne. Man skal konstant være klar til at tilpasse sig situationerne og klar til at det ekstra der skal til.

   Det vigtigste er at dem som sidder på de tunge poster i AaB, udelukkende tænker på at forretningen AaB, skal køre så der er overskud. Og overskud betyder at der er råd til at vi altid har en slagkraftig trup, som kan spille med om de europæiske pladser.
   Der skal ikke investeres i ejendomme og alt mulig andet fis i en horn lygte, men udelukkende kun i fodbold klubben AaB 1885.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>