AaB tabte også i Horsens

AaB har sat næsen direkte mod den tilbagevendende halvårlige krise. Det står fast efter dagens kamp i Superligaen mod Horsens.

AaB havde absolut intet at byde ind med de første ti minutter af første halvleg. Horsens satte sig hårdt på kampen, men fik dog ikke meget ud af det. Herefter kom AaB en smule bedre med, og bl.a. Henrik Dalsgaard viste et par fine ting. Mathias Wichmann endte med et indlæg på overliggeren, mens Nicklas Helenius efterhånden må skylde en håndfuld mål efter fæle brændte store chancer. Første halvleg var ikke decideret dræbende, men det var tydeligt, at holdet ikke er sat op til kampene. Heller ikke dagens kamp.

Kampens eneste mål faldt umiddelbart før pausen. En løs bold sejlede alene rundt udenfor feltet, og da ingen gjorde antræk til at gøre noget ved det, bragede Horsens’ Drachmann et drøn af et langskud ind bag bag Nicolai Larsen.

I anden halvleg var AaB selvsagt nødt til at komme længere frem på banen. Det resulterede bl.a. i en meget stor chance til Nicklas Helenius, men det løb komplet ud i sandet for ham. Horsens ville også noget offensivt, og det tvang bl.a. en svagt spillende Kenneth Emil Petersen ud i frispark, som resulterede i gult kort og dermed karantæne i næste kamp. Lucas Andersen, Kasper Kusk og Chris Rolfe blev sendt på banen for at gøre en forskel, og Kasper Kusk fortjener snart en startplads. Både Kasper Kusk og Lucas Andersen er fremtidens mænd i AaB og fortjener en startplads alene af den grund, at de rent faktisk fighter og viser noget. Chris Rolfe kan desværre ikke komme i den kategori. En tåbelig stempling i form af en hævnagt på Horsens’ Martin Spelmann sendte Christ Rolfe ud med et rødt kort hængende over sig. Det kommer til at koste et par kampe.

Dermed var der lukket og slukket i Horsens. AaB tabte 1-0, og det er ikke kun økonomien, der er i krise i AaB.

Share

4 Responses

 1. Rasmus T. siger:

  Grotesk indsats!

  Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Golden G siger:

  Fuldstændig vanvittigt af Rolfe at lade holdet i stikken på den måde!

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Michael siger:

   Det lyder ikke til, at du selv spiller fodbold.
   Spillerne ved godt, at det er skidt. Han var nok frustreret, over at tabe igen og så kommer jubelnaren Spelmann.

   Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

   • Morten MS siger:

    Selvfølgelig ved man når man har lavet noget skidt som fodboldspiller men et eller andet sted kan man godt forstå Rolfe, Horsens er ubetinget et af de mest svinske hold i superligaen, og de får lov til det, det viste kampen helt tydelig.

    Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>