Helenius: Måtte jo forsøge at hugge lortet ind

Nicklas Helenius spillede hele kampen mod FCK og oplevede den skandaløse optræden af udeholdets fans. Balladen startede allerede før kampen.

– Da vi havde varmet op og var gået ned i gangen, fik vi at vide, at kampen var udsat et kvarter pga. uroligheder udenfor stadion. Så gik vi op og varmede lidt op igen, og det er irriterende, for man rammer 100%, når man går ud af omklædningsrummet lige før kampen. Da han stopper kampen i anden halvleg, går vi lidt forvirrede ned i omklædningen, for ingen ved, om vi vinder kampen 3-0, fordi dommeren aflyser kampen (pga. romerlys, red.), men så siger han, at han sætter kampen i gang, når det hele er væk deroppe.

FCK havde ikke meget at komme med, men det til trods var det udeholdet, der kom foran først. Gudskelov var det netop Nicklas Helenius, der sparkede AaB fornuftigt i gang i forårssæsonen med et godt mål og udligning til kampens uafgjorte resultat.

– Jeg får vendt mig rundt og spiller Wichmann. Han spiller Jeppe Curth første gang, og han spiller mig fremragende  igen, og så måtte jeg forsøge at hugge lortet ind, og det lykkedes jo.

Share

2 Responses

 1. Christoffer siger:

  Klasse! Lad det ikke blive sidste gang i denne sæson vi skal se dig “hugge lortet ind”!!! :-D

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 38 Thumb down 1

 2. Morten Jensen siger:

  Han har mod på at forsøge, det gør ham til en konstant trussel.
  Han bliver bare bedre og bedre.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 13 Thumb down 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>