Helenius tæt på udlandet

Skal man tro diverse medier, så er AaB’s Nicklas Helenius for alvor på vej til et udlandseventyr. Det er hollandske Roda, som byder sig til, og Gerard Wielaert, direktør i Roda, kunne søndag opleve Nicklas Helenius på tæt hold i Aalborg. Men Roda kender AaB’s økonomiske situation, og ifølge Ekstra Bladet er det et noget trist tilbud, der lander på Lynges bord.

Omkring fem millioner kroner vil Roda angiveligt give for målfarlige Nicklas Helenius, og det lyder ikke af meget for en spiller af hans kaliber. Specielt set i lyset af, at Nicklas Helenius er den eneste angriber i AaB med lidt mål i støvlerne.

Kent Nielsen er da også lidt lunken ved at skulle af med sin bedste angriber.

– Skulle jeg råde ham, så havde han godt af at vente indtil næste sommer. En angriber har godt af at score kontinuert i en periode, og der kan det godt være for tidligt til sommer. Men det er svært, for klubberne i udlandet vil gerne fange spillerne, inden potentialet bliver åbenlyst for alle, siger Kent Nielsen til Ekstra Bladet.

Share

15 Responses

 1. Jørgen siger:

  Ham vil jeg godt nok nødigt undvære lige nu.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 41 Thumb down 2

 2. Steven siger:

  Det passer sikkert ikke. Igen det er EN avis der skriver det! ligesom da wæhler forlod os havde en avis allerede skrevet at han havde forlænget med AaB. Og desuden et bud på 5 mio. er et langt undertippet bud. Helenius har efter min mening en anslået værdi på 15 mio. og eftersom han virkelig udvikler sig i øjeblikket vil jeg sige at AaB skal have 25 mio kroner for ham!

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 20 Thumb down 0

 3. Rasmus T. siger:

  Dybt useriøst prisleje… En angriber på tyve år, der nu er i Hollandsk søgelys, som har været i Dortmunds søgelys og som allerede viser gevaldigt lovende takter taget hans ultrakorte professionelle karriere taget i betragtning, SKAL prissættes højere. Og AaB må stramme lidt op, for de har været for god til at sælge spillere til en ALT for lav pris. De må kopiere FCN’s strategi. De har virkelig gang i en god forretning. Jeg synes i virkeligheden, at mange af de klubber, som AaB gerne vil sammenligne sig med, får flere penge for sine spillere, end hvad AaB formår.

  Så var det mig, der stod med beslutningen, havde jeg understreget at Helenius IKKE sælges for en krone under tyve millioner!

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 22 Thumb down 2

 4. Rasmus M siger:

  Vent da til sommer med at overveje noget som helst under 15 mio., sæsonen er langt fra overstået, og en god placering kan indbringe flere penge. I teorien er top 3 stadig muligt for 7 hold (undtagen nr. 1 self FCK), og chancen er sku ligeså stor for Aab som de andre, og premieren lovede vel ok. Det er tid til at satse lidt, ellers går der mange år, før vi kan stile efter top 3 igen. 5 mio er i hvert fald ikke det hver. Så hellere have hans værdi til at stige med flere kasser og en bedre placering!

  Enig eller uenig: Thumb up 6 Thumb down 0

 5. Thore A siger:

  De 3 næste kampe er mod nr. 10, 11, og 12. Lad os nu lige se, hvordan det ser ud efter dem :-)

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 12 Thumb down 0

 6. Mikkel Spliid siger:

  Behold for guds skyld Helenius i Aalborg! Det er som artiklen skriver en af de eneste angribere der kan lave mål for AaB, uden ham er vi godt nok på den..

  Enig eller uenig: Thumb up 10 Thumb down 1

 7. Skywalker siger:

  læs venligst reglerne om brugernavne i debatten. Vi forlanger, at du bruger dit fornavn i debatten :)

  Mike
  AaBfan.dk

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 7

 8. Anders siger:

  Vi skal selvfølgelig ikke sælge Helenius nu. Vi skal satse på den 4. plads som vel nok giver adgang til at spille bold ude i Europa og dermed forsøge at tjene nogle gode penge.
  Han burde også kunne koste min. 15 mill.

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 0

 9. stig siger:

  hvor lang er hans kontrakt….??

  Ps. be de hollændere om at skrubbe af med deres skambud..!!

  Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Rasmus T. siger:

   Som jeg husker det, forlængede han lige før denne sæson og så tror jeg, vi mindst taler tre år…

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Nicolaj siger:

  Nu er jeg lige optimist: Hvis vi sælger Helenius til 15-20 mio. til sommer, Lucas for langt mere og samtidig får den 4. Plads der betyder Europæisk så ser det vil rimeligt ud med økonomien!;-)

  Enig eller uenig: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Rasmus M siger:

   Ja så kan vi ishockey og håndbold igen! Og Aab College! (ironic)
   Det sku bedre at holde pengene i spillerne end i underskudsforretning som før i tiden.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Rasmus T. siger:

   Jeg vælger lige et andet perspektiv, end det min navnebror har valgt… Hvis vi får den slags penge ind OG holder fast i, at ishockey afvikles, så kan AaB meget hurtigt begynde at bygge på i fodbolddelen igen – Hvis de, vel at mærket, får den fjerdeplads, vi alle sukker efter – Måske vi også kunne sigte efter en anden- eller tredjeplads, hvis FCKs eventuelle pointstraf bliver tilstrækkelig stor.

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

  • stig siger:

   Ja… ;-) -og det er da vist mildt sagt..!!

   Men hvis man ikke fortæller de optimistiske historier er der jo aldrig nogen der tror på dem..!! :-)

   Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>