Lasse Nielsen: Jeg hører hjemme i midterforsvaret

Et enkelt mål i forårssæsonens første kamp mod FCK og et stort rundt nul ud for Lyngby på måltavlen efter kampen i dag er tegn på gode præstationer fra AaB’s forsvar. Selv i en kamp, der langt fra var velspillet i alle 90 minutter, virkede bagkæden kontrolleret og godt sammentømret. AaBfan talte efter kampen med Lasse Nielsen og fik hans analyse af kampen.

– Især 1. halvleg er god fra vores side bortset fra et par dumme boldtab, hvor Lyngby bliver farlige. De har generelt deres største chancer i den periode. 2. halvleg er noget rodet, og de får presset godt på, og vi har næsten ikke tre afleveringer i træk, men vi får den heldigvis kørt hjem og holdt dem nogenlunde væk fra chancer, så det er super.

Lasse Nielsen er efter flere gode perioder på backpositionen tilbage i det centrale forsvar, hvor han sammen med Kenneth Emil Petersen gør livet surt for modstandernes angribere. Selvom der har været mange roser til Nielsen for præstationerne på backen, er han selv glad for pladsen i det centrale forsvar.

– Det er der, jeg har spillet hele mit liv stort set, og det er der, jeg gerne vil spille. Jeg er super tilfreds og glad for at få lov til at spille derinde, for det er der, jeg hører hjemme, slår han fast.

Med den udmelding signalerer Lasse Nielsen også, at de, der har været meget bekymrede ved Wæhlers afgang i transfervinduet, måske slet ikke har grund til den bekymring. Selvom gennemsnitsalderen i bagkæden er faldet ved Wæhlers afgang og yderligere underKasper Bøgelunds skadesfravær, mener stopperen ikke, at man kan mærke, at der er skiftet ud.

– Jeg synes, vi har klaret det fint. Jeg havde et par kampe før vinterpausen sammen med Kenneth Emil i midterforsvaret, hvor vi gjorde det godt, og nu har vi spillet to kampe sammen her i forårssæsonen, hvor det også er gået fint, så jeg synes ikke, det har været noget problem. Generelt set har holdet klaret det fint, og jeg synes ikke, vi kunne have gjort det meget bedre, slutter en tilfreds Lasse Nielsen af.

Share

1 Response

  1. Jesper B.O. siger:

    Jamen du har jo gjort det pisse godt de to første kampe :O)

    Enig eller uenig: Thumb up 7 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>