Lille dask over klør fem til FCK

Sølle 100.000 kroner. Det er, hvad FCK skal af med i bøde efter den helt igennem skandaløse optræden i Aalborg i forbindelse med Superligakampen mellem de to klubber. Det er langt fra den eneste gang, FCK’s fans har været involveret i uroligheder i denne sæson. En lille håndfuld gange har disciplinærudvalget været på nakken af FCK i denne sæson.

I Aalborg gik det helt galt. Et stort antal FCK fans angreb bl.a. ansatte hos AaB, brændte toiletter af, stoppede Superligakampen fire gang pga. pyroteknik, lavede hærværk på en del biler i Aalborgs midtby og kom i slåskampe med både AaB fans og internt med andre FCK fans.

Det har DBU nu takseret til et dask over fingerne i form af en bøde på 100.000 kroner.

AaB har i samme åndedrag fået en bøde på 10.000 kroner for baneløberen i samme kamp.

Læs hele kendelsen her.

Share

13 Responses

 1. Christopher siger:

  Skandaløst mild dom, andet er der vel ikke at sige.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 26 Thumb down 1

  • Tommy siger:

   Skandaløst ja, både Aab og FCK straffes fordi Aab’s kontrollører ikke gør deres arbejde godt nok. Skandaløst er lige netop ordet!!

   Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 3

   • jonas siger:

    er det kontrolørrene der skal styre de forbandede ideoter der ik kan opføre sig ordenligt og idioten der løb på banen skulle aldrig været lukket ind

    Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

   • Michael siger:

    Det kan ikke passe at kontrollørene skal risikere helbredet, mens FCK’s tilhængere stormer indgangen.

    Den bøde er ALT for lille, og det viser bare endnu en gang, hvordan DBU holder hånden over deres storby darlings. ØV hvor jeg hader københavn!

    Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Pia siger:

  Latterligt…med alle de ødelæggelser de var mand nok for her i Aalborg!
  Det opfordrer jo ikke ligefrem til ikke at gøre det samme igen…
  Man må undres…ja man må!

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 12 Thumb down 0

 3. Martin siger:

  En dom på 10.000kr til AaB må siges at være fair givet omstændighederne, men 100.000kr til FcK er ret mild en dom, da det er fjerde gang i indeværende sæson.

  Det der undre mig mest er hvordan politiet kunne tillade, givet deres viden om Hooligans i blandt FcKs fans, ikke anholdte disse personer i henhold til forstyrrelse af den offentlige fred, eller fyrværkeri loven.

  lad os håbe at det var sidste gang, der bliver problemer med AaB og nogen andre hold…

  Enig eller uenig: Thumb up 6 Thumb down 1

 4. Daniel siger:

  Nu kender jeg omstændighederne for baneløberen og jeg syntes han selv skulle have lov til at betale de 10kg. Det kan jeg ikk se er Aab’s problem

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 13 Thumb down 0

  • Lars Dam Kjærgaard siger:

   Hvor er du dog frygtelig farvet i dine holdninger. Når en tilskuer fra Aab´s support afsnit render ind på banen, så er det ikke Aab´s skyld.

   Men når en flok idioter fra FCK´s tilskuer afsnit laver balade, så er der ingen grænser for hvad straf fck burde have haft.

   Hvem siger de overhovedet er fck fans ?

   Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 4

   • Tommy siger:

    Helt enig. Det var jo Aab’s kontrollører der ikke havde visiteret godt nok, selv om de fik kampen udsat, og dermed mere tid

    Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 2

    • Jørgen siger:

     FCK medbringer deres egne kontrollører som bl.a. skal sørge for det du nævner. Ydermere gemmer fans pyroteknik i skridtet og der kommer ingen kontrollør.

     Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

 5. Tommy siger:

  Aab’s kontrollører fik udskudt kampen, så de kunne kontrollere samtlige FCK fans. Missionen fejlede.
  Aab får en bøde på sølle 10.000, både for ikke at have gjort deres arbejde godt nok, samt at have en baneløber.
  FCK får en bøde på 100.000, for noget som ikke burde være FCK’s ansvar.
  Retfærdigt ville nærmere være bøde på 100.000 til Aab, og 10.000 til FCK(Hvis der overhovedet skulle uddeles straf)
  Både FCK og Aab får en bøde, fordi man i Aab ikke gør deres arbejde godt nok. TYPISK DBU!!!

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 5

 6. jonas siger:

  hør nu er det kontrollørene der skal bestemme om du kan opføre dig ordenligt det er frivillige mennesker mange af dem de skal heller ikke sætte sig selv på spil. aab byrde virkelig give baneløberen bøden og sige at han ik er velkommen på nordjyske arena mere.!!

  Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 0

 7. Brian siger:

  Denne dom lå ligesom i kortene.

  Disiplinær udvalget hos DBU, er ikke så uvildige, som de burde være.

  Når man læser lidt om sagen i akterne, så kan man se at kampen blev udskudt 15min, og at
  kampen blev stoppet 4 gange undervejs pga romerlys episoderne fra FCK afsnittet.
  Plus at der var en baneløber fra AaB’s egne rækker.

  Kontrollørene visitere det/de steder de må og har gjort deres pligt. de er frivillige, som ofrer mange dage om året for at kampene kan løbe af staben, så dem synes jeg ikke man skal skyde efter.FCK fansene eller hvad man nu skal kalde dem ødelagde jo også toiletter på stadion, skal kontrollørene også gå med dem på toilet, for at de ikke ødelægger noget der, hvad er det så for et samfund man lever i, kors i hytten.
  Dem som der skal skydes efter er sgu de “klaphatte” som ikke bare går til fodbold for at se fodbold og for at have en hyggelig eftermiddag på stadion med alle andre fodbold fans.

  Efter min mening skulle straffen have været følgende:
  AaB får en bøde på 15-25000kr og en hjemmekamp uden tilskuer, og påbud om at dette ikke sker igen, så bliver straffen skærpet væsentlig.

  FCK får en bøde på 100-125000kr og bliver fratrukket 6-10point, og får beskeden at dette igen så bliver straffen skærpet væsentlig, da de allerede har haft 3 tidligere episoder og dette er den 4.
  Havde det været en hvilken som helst anden klub som FCK, som der skulle gives straf til, så var der vanket en større bøde plus at der var blevet fratrukket point. Det er bare ren fakta, for det er set flere gange at disiplinærudvalget ikke gerne gør noget mod FCK.
  Har set flere kampe hvor dommeren ikke har set nogle “svinestreger” i løbet af kampen begået af FCK spillere, men hvor tv-kammerene har fanget det. Men her valgte disiplinærudvalget ikke at give straf til den pågældende spiller. Men ugen efter gjorde de det til en spiller fra en anden klub.

  Min pointe med indlægget er DBU og deres disiplinærudvalg er helt til grin og total utroværdige. Det viser denne doms kendelse.

  Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>