Optakt: HB Køge – AaB

AaB har hentet fire point ud af seks mulige i forårssæsonens to første kampe, og langt hovedparten af klubbens fans forventer, at klubben sætter tre point mere ind på kontoen efter aftenens kamp mod HB Køge.

Men det er farligt at tro, at mandagens kamp bliver en walk-over. HB Køge ligger godt nok sidst i Superligaen, men holdet hentede tre point i deres seneste kamp mod Silkeborg og har tanket fornyet optimisme.

– Resultaterne og præstationerne indikerer, at HB Køge har udviklet sig meget, og det er imponerende, at man trods sin placering og sin foreløbige pointhøst kan spille med så stor energi og entusiasme, som tilfældet er, siger Kent Nielsen.

– Hold der spiller med energi og entusiasme, er som modstander altid svære at håndtere, og vi forventer et vanskeligt opgør mod HB Køge, selvom vi er favoritter. Vi kommer til Herfølge oven på to gode kampe mod Lyngby og FCK, og kan vi bevare eller forbedre vores niveau, tror vi også på, at vi er gode nok til at få et resultat i aften, slutter AaB’s cheftræner.

Den eneste, Kent Nielsen ikke har kunne tage med til Køge, er Kasper Bøgelund, som stadig døjer med en skade. Thomas Augustinussen er blevet nogenlunde klar efter en omgang sygdom, hvor bl.a. feber sendte ham i gulvet. Den store og vigtige midtbanegeneral trænede med søndag og er med i Køge. Også Rasmus Würtz og Chris Rolfe er meldt klar.

I Køge er man også klar og ret sikker på en god præstation. HB Køges Nicolaj Madsen har scoret to gange i forårssæsonens første to kampe og er fyldt med optimisme.

– Vi skal stå sammen som hold. Vi skal være koncentrede hele vejen igennem og stå tæt. Vi har haft nogle uheldige kampe mod AaB, hvor vi har været bagud efter 10-15 minutter. Det skal vi undgå. Jeg synes, vi har spillet nogle ret gode kampe på hjemmebane, men desværre har vi også været ret uheldige. Det har alt for ofte været stolpe-ud i stedet for stolpe-ind. Jeg tror, det er 50/50, om vi vinder eller taber, siger han til MetroXpress.

Kampen vises på TV2 Sport og sendes live på P3 kl. 19.00.

Share

3 Responses

  1. Kim siger:

    Det er vel altid 50/50 om man vinder eller taber?

    Enig eller uenig: Thumb up 2 Thumb down 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>