Underskuddet som forventet

Regnskabet for 2011 er som forventet i AaB A/S. Et underskud på 39,8 millioner kroner. Dette skyldes afvikling af forskellige aktiviteter og underskuddet i det nu afviklede håndbold og ishockey. Virksomheden vil nu fokusere på fodbolden. Poul Sørensen kalder også AaB A/S for en fodboldvirksomhed i en pressemeddelelse.

– Selvfølgelig er vi ikke glade for det økonomiske resultat, men omlægningen fra at være en bred sportskoncern til at være en fokuseret fodboldklub i Superligaen er nu afsluttet, siger Poul Sørensen.

Forventningerne for 2012 er, at regnskabet går i nul. Sådan var forventningerne også ved det sidste kvartal. Egenkapitalen er på 19 millioner kroner, hvilket gør underskud endnu mere frygtet.

Share

4 Responses

 1. Tim siger:

  Økonomien i Aab ses fremadgående. Da finanskrisen ramte Aab i 2009, havde de underskud på 90 millioner. Nu ses underskuddet kun på 39,4 milioner, herunder ligger mange udgifter ved frasalget af Håndbold og Ishockey hovedsageligt.
  Hvis ledelsen fortsætter arbejdet, burde Aab være på rette kurs i 2012 og ikke ende i underskud.

  Enig eller uenig: Thumb up 8 Thumb down 2

 2. Hans siger:

  Afvikler? Plejer man så ikke spare/tjene penge og ikke tabe penge?

  Hvis jeg afvikler min cykel, så betyder det vel ikke at jeg skal betale penge for den!

  Uanset om vi køber eller sælger, så taber vi penge i AaB. – Det er sgu en mærkelig måde at drive forretning på..

  Enig eller uenig: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Tim siger:

   Hans skulle man tro. Men deres aktiver falder pga. de ikke ejer tilsvarende bygninger mere, herved bliver firmaet nedskrevet, altså det bliver mindre værd og de taber penge.

   Enig eller uenig: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Rasmus T. siger:

  Nu kan man så læse på bold.dk, at AaB er i så store likviditetsproblemer, at de havde problemer med at betale marts-lønningerne. Altså, hvis det er “som forventet”, så synes jeg sgu, at det ser skidt ud da! Av av av…!

  Enig eller uenig: Thumb up 0 Thumb down 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>