Videoer fra marchen før kampen mod FCK

Søndag var der igen fællesmarch fra Jomfru Ane Gade til Aalborg Stadion, og IGEN forløb det uden problemer. Nordjyske forsøger godt nok at kæde marchen sammen med urolighederne op til kampen, men det er fejlagtigt. De mange hundrede deltagere skabte en fantastisk stemning. Politiet havde sendt den populære gruppe med gråt hår, og de havde smidt fordommene hjemme og hyggede sig sammen med de mange fans.

Min bror tog sig tid til at lave et par videoer på telefonen, så alle jer, der ikke kunne være med, også kan se lidt fra marchen. Videoerne ligger i forskellige kvaliteter.


Denne video er lavet af Andreas Strandfelt

Share

8 Responses

 1. Jørgen siger:

  Så fedt med de marcher.

  Mange er enige i indlæget. er du?: Thumb up 29 Thumb down 2

 2. Jesper B.O. siger:

  Med garanti det ikke bliver populært men jeg forstår ikke helt hvorfor man kun kan synge negativt om modstanderen i stedet for at synge positivt om sit eget… der blev i de 3 klip ikke sunget ret meget andet end “hader fc københavn” jeg er da heller ikke pjattet med fck men hader dem? :O/ derudover ligner fagterne noget man brugte under anden verdenskrig :O/

  Det er selvfølgelig nok bare sådan det er, og det er også bare en strøtanke herfra som jeg simpelthen ikke kunne dy mig for at skrive… :O)

  Enig eller uenig: Thumb up 5 Thumb down 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>