AaBfan.dk er tilbage – nyt og forbedret

AaBfan.dk har i længere tid ligget øde hen, som et tomt domæne…som et forladt barn. Men der er lysere tider for fans af AaB, der tørster efter dagligt nyt om landets ældste og mest traditionsrige klub.

Domænet er relanceret, men websitet er endnu ikke relanceret med et nyt og lækkert design. Dette sker i nærmeste fremtid. Sitet varetages af passionerede fans som med ildhu vil arbejde for at levere godt indhold til de besøgende.

AaBfan.dk vil levere indhold til tilhængerne af klubben og levere nyheder, men også servere optakter, interviews og reportager. Vi starter stille ud, men med tiden kommer mere og mere til. Vores mål er, at blive fansenes primære kilde til unikt indhold om AaB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *