Hvem bliver ny AaB-træner?

Morten Wieghorst havde knap forladt Aalborg Stadion før medier og fans begyndte at spekulere i hvem der skal overtage roret. I første omgang får Jacob Friis ansvaret, men der hersker ingen tvivl om at Allan Gaarde og bestyrelsen har en ny træner på plads inden årets udgang.

Inden for landets grænser er det et fåtal af trænere der går rundt uden job. Den med mest Superliga-erfaring er Peter Sørensen, men han vil reelt være en videreførelse af Søndergaard og Wieghorst tilgang til spillet.

En spektakulær løsning kunne være landstrænerens assistent Jon Dahl Tomasson, som før dette har haft chef-stolen hos Excelsior og Roda. Grunden til at han siden er droslet ned til assistent hos Vitesse og senere landsholdet er svær at gisne om.

Danske Henrik Pedersen går også ledig efter en fyring i Braunshweig. Han har tidligere været tilknyttet Red Bull Salzburg, samt haft ansvaret for HB Køge og Vendsyssel.

Unibet har været så letsindige at sætte odds på hvem den næste træner bliver og her er Gertjan Verbeek favoritten foran Peter Sørensen og Jon Dahl Tomasson.

RETTELSE: Odds på Brian Priske er styrtdykket til 1,35 og han er nu klar favorit hvis man lytter til bookmakerne.

Det bliver hverken Jacob Friis, David Nielsen eller Kent Nielsen. Sidstnævnte starter da også som træner i Silkeborg næste sommer. Og David Nielsen bliver næppe ringet op af Allan Gaarde.

Det hører med til historien, at Verbeek også var på tale senest AaB jagtede en træner. Denne gang er han fri på markedet og kan komme på tale igen.

Efter sigende har flere trænere allerede budt sig til, men det er mest sandsynligt, at Gaarde allerede har en topliste han sigter efter. Som AaB-fan er det bare med at krydse fingrene for at Gaarde får sit førstevalg denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *