Lucas Andersen til FCK?

Før Robert Skov ramte Hoffenheim begyndte snakken om hvem der skulle erstatte ham. Det er store støvler at skulle fylde ud og herhjemme i vores egen andedam er der kun én der synes at have talentet og evnerne.

Vores egen Lucas Andersen.

“Rygterne” svirrer. Men er det reelle rygter? Er det ikke blot det bedste bud på en arvtager for topscorende Skov – uden at der reelt er jungletrommer eller vandrør der giver lyd fra sig?

Lucas Andersen er smigret over rygterne. Naturligt. Den største danske klub kigger, efter sigende, hans vej. Allan Gaarde udtaler, at AaB vil holde på Lucas Andersen.

Tre gode grunde til at AaB skulle sælge til – eller Lucas skulle vælge – FCK

  • AaB vil tjene godt på handlen. Som meget vel kan blive den største mellem to danske klubber.
  • I FCK ville Lucas spille med om mesterskaber og komme ud i Europa
  • Lønningerne er væsentligt højere i FCK – så Lucas ville mere end fordoble sin løn.

Tre gode grunde til at Lucas ikke ender i FCK

  • Lucas har tegnet en 5-årig kontrakt med AaB og er udnævnt til anfører. Han vil være her. Klubben vil beholde ham. Han har “kun” udtalt at det da er fedt hvis FCK er interesserede.
  • Allan Gaarde har udtalt at spillersalg sker med tanke på økonomi OG truppens styrke. Et Lucas-salg vil sende truppen helt uden for top-6
  • FCK har med sikkerhed en lille liste med spillere som de kigger på. Måske er Lucas ikke på den. I hvert fald er der andre spillere i betragtning også.

Følelsesmæssigt pres

En eventuel FCK-transfer vil være forbundet med en helt masse følelser. Forlader Lucas AaB allerede nu så må det være med en dårlig smag i munden. Han har selv udtalt at han er ægte nordjyde – at AaB er hans klub i Danmark.

Allan Gaarde må også blive lidt svedig i håndfladerne. For en stor økonomisk gevinst ser jo godt ud. Men han lægger også hovedet på blokken hvis der sælges. Han kan meget vel blive den mest forhadte mand i Aalborg. Sådan én handel bliver ikke glemt hos supporterne.

Ender byens hjemvendte søn i FCK?

Nej. Det gør han ikke. Hans talent er ubestridt. Han skal nok få sit eventyr. Men ikke før han for alvor har sat sit præg på superligaen og på AaB.

Der har kun været spekulationer i pressen – og udtalelserne fra Lucas er blevet drejet til at han er interesseret i et skifte. Allan Gaarde har udtalt at AaB ikke vil sælge. Og hvis AaB sælger Abildgaard til Prag så er det ikke nødvendigt at sælge Lucas for at få økonomien til at hænge sammen.

Lige nu tror jeg at historien er en and….

….men skulle det komme til et reelt bud, så tror jeg at AaB og Gaarde rider stormen af. Lucas Andersen er også i AaB når “vinduet” klapper i 31. august.

En tanke om “Lucas Andersen til FCK?

  1. Jeg tror desværre at vi må vinke farvel til Lucas. Han virker ikke totalt afvisende i interviews og Allan Gaarde åbner ligeså stille op for en forhandling med udtalelse om at et bud på 100 mio kr godt kunne medføre et møde.

    Det er trist. Rigtigt trist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *